Aliasy - fórum
Kategorie: Služby / Webhosting
Nový příspěvekChcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Aliasy
Prosba na adminy. Spusťte už prosím podporu IDN/Punycode alespoň u aliasů, zatím systém hlásí:
Doménu nelze přidat jako alias - chybný doménový název
A druhá věc. Až u přidávání aliasů jsem zjistil, že:
"pokud je doména u nás, musí být v tomto zákaznickém účtu" Je to trvalé, nebo dočasné řešení? Je tím úplně zablokováno klasické oddělování účtů s doménami od účtů s hostingem.
Re: Aliasy
Je nám líto, ale možnost používání IDN není a zatím nebude.
Nutnost umístění domény ve stejném účtu je trvalé řešení. Je to bezpečnostní opatření. Jinak by si někdo mohl cizí doménu nastavit jako alias ke svému webu a tím se jí "zmocnit". S nastavením aliasu také souvisí úpravy DNS záznamů.
Řešením by byl nějaký způsob autorizace pro použití domény jiného zákazníka, ale taková možnost u nás není.
Re: Aliasy
Díky za info, na podporu IDN tak budu netrpělivě čekat dál. Někde jsem tu na webu četl, že to měl být právě listopad, kdy se měla podpora IDN spouštět, takže slibovaný termín tedy nedodržíte, škoda.
Možnost aliasu z jiného Wedos účtu ještě prosím zvažte.
Takhle musím úplně zbytečně přeregistrovat doménu jinam.
Teď se jedná o doménu, ke které mám přístup, ale jak to budu vysvětlovat třeba klientovi, který bude mít doménu u Vás, že si jí má přeregistrovat jinam a teprve pak mu zřídím hosting. To je trovhu za vlasy přitažené.