Reklama - fórum
Kategorie: Obecné / Souhrnné zprávy

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Parodie na TV NOVA
Kamarádi udělali parodii na TV Nova...tak jest-li máte někdo zájem se podívat
http://www.youtube.com/watch?v=_umMBe4BSZU
forum
prosivam vas ako dam na forum reklamu od vas od provizneho systemu ked hu tam dam nefunguje
Obyčejný odkaz
Dobrý den. Mě by pro změnu zajímalo, zda je možné umístit odkaz na Vaše internetové stránky bez toho, že bych měl aktivován provizní systém (něco jako výraz spokojenosti s poskytovanými službami). Už jsem umístil na webové stránky snímek z webkamery :) Vzhledem k faktu, že provozuji na VPS několik ostrovů (3D virtuální prostředí Open Sim), možností propagace je mnohem více. Nic za to samozřejmě nežádám. Stačí mě pouze Váš souhlas :)
Re: Obyčejný odkaz
Děkujeme. Umístění odkazy na naše stránky nic nebrání, nevím proč bychom vám to měli zakazovat :-)
Reklama
Netvrdili jste, že jedním z důvodů, proč můžete být tak levní, je proto, že jste osekali všechny vedlejší náklady a že třeba nebudete kupovat pro své služby reklamu? Dneska jsem viděl reklamu na vaše služby na diskuzním fóru Webtrh.cz.
Je fakt, že mě také napadlo, že se jedná o nějakého zprostředkovatele, ale cíl odkazu as.wedos.com/ext/14208 se neshoduje s modelem http://as.wedos.com/d/XXXX z http://www.wedos.org/cs/provize/popis.html
Re: Reklama
Dobrý večer,
máte pravdu. Reklama na WebTrhu je naše a je specifická tím, že se jedná právě o WebTrh.
Jinak nyní - přesně po měsíci fungování máme přes 1200 objednávek a za reklamu jsme dali v přepočtu asi 3 koruny na každou objednávku. To je slušný výsledek, ne? Jak početně (takové množství objednávek po měsíci provozu), tak i náklady na reklamu.
Reklama na WebTrhu běží od dnešního odpoledne. Kód je tam kvůli sledování výnosnosti, přínosu a to i s dopadem po několika měsících.
Určitě budeme budovat značku vlastní reklamou, ale primární by měl být provizní systém, který zaplatí provizi jen v případě, že dojde k realizaci. Neplánujeme zaplavit internet našimi placenými kampaněmi. Provizními ano, tam dokonce uvažujeme o tom, že provize se osvědčují a že je navýšíme.
Navíc díky našim cenám a automatizaci (a předpokládáme i kvalitě a spolehlivosti) bude reklamy potřeba méně než v případě drahé služby. Dobrá služba se bude chválit sama. Vidíme už i nyní, že zákazníci nám přivádějí další zákazníky.
V současné době máme spíše problém v tom, že zákazníci často mají obavy, že levné = špatné, tj. pokud máme nízké ceny, že kvalita musí být špatná. S tím však my nesouhlasíme a snažíme se to dokázat. Musíme však postupně zákazníky přesvědčit a snažíme se o to i tím, že chceme mít profesionální datacentrum (už k nám chodí exkurze koukat jak se to buduje - dneska dokonce dvě), kvalitní hardware s plnou automatizací a dobrou zákaznickou podporu. Snažíme se. Výsledek naší práce by měl být nejlepší reklamou.
Re: Reklama
zajímalo by mě, jestli reklama na www.jaknaweb.com (v pravo) je placená, nebo ne.