Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Reklama - fórum

Kategorie: Obecné / Souhrnné zprávy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Parodie na TV NOVA

Jiří Tománek, 24.03.2013 21:29:49

Kamarádi udělali parodii na TV Nova...tak jest-li máte někdo zájem se podívat

http://www.youtube.com/watch?v=_umMBe4BSZU

forum

Dávid Fraňo, 01.12.2011 17:57:41

prosivam vas ako dam na forum reklamu od vas od provizneho systemu ked hu tam dam nefunguje

Obyčejný odkaz

Jan Rippl, 31.07.2011 00:56:10

Dobrý den. Mě by pro změnu zajímalo, zda je možné umístit odkaz na Vaše internetové stránky bez toho, že bych měl aktivován provizní systém (něco jako výraz spokojenosti s poskytovanými službami). Už jsem umístil na webové stránky snímek z webkamery :) Vzhledem k faktu, že provozuji na VPS několik ostrovů (3D virtuální prostředí Open Sim), možností propagace je mnohem více. Nic za to samozřejmě nežádám. Stačí mě pouze Váš souhlas :)

Re: Obyčejný odkaz

Petr Šťastný, WEDOS, 31.07.2011 10:01:32

Děkujeme. Umístění odkazy na naše stránky nic nebrání, nevím proč bychom vám to měli zakazovat :-)

Reklama

P, 14.10.2010 22:03:59

Netvrdili jste, že jedním z důvodů, proč můžete být tak levní, je proto, že jste osekali všechny vedlejší náklady a že třeba nebudete kupovat pro své služby reklamu? Dneska jsem viděl reklamu na vaše služby na diskuzním fóru Webtrh.cz.

Je fakt, že mě také napadlo, že se jedná o nějakého zprostředkovatele, ale cíl odkazu as.wedos.com/ext/14208 se neshoduje s modelem http://as.wedos.com/d/XXXX z http://www.wedos.org/cs/provize/popis.html

Re: Reklama

WEDOS Internet, a.s., 14.10.2010 22:35:54

Dobrý večer,

máte pravdu. Reklama na WebTrhu je naše a je specifická tím, že se jedná právě o WebTrh.
Jinak nyní - přesně po měsíci fungování máme přes 1200 objednávek a za reklamu jsme dali v přepočtu asi 3 koruny na každou objednávku. To je slušný výsledek, ne? Jak početně (takové množství objednávek po měsíci provozu), tak i náklady na reklamu.

Reklama na WebTrhu běží od dnešního odpoledne. Kód je tam kvůli sledování výnosnosti, přínosu a to i s dopadem po několika měsících.

Určitě budeme budovat značku vlastní reklamou, ale primární by měl být provizní systém, který zaplatí provizi jen v případě, že dojde k realizaci. Neplánujeme zaplavit internet našimi placenými kampaněmi. Provizními ano, tam dokonce uvažujeme o tom, že provize se osvědčují a že je navýšíme.
Navíc díky našim cenám a automatizaci (a předpokládáme i kvalitě a spolehlivosti) bude reklamy potřeba méně než v případě drahé služby. Dobrá služba se bude chválit sama. Vidíme už i nyní, že zákazníci nám přivádějí další zákazníky.
V současné době máme spíše problém v tom, že zákazníci často mají obavy, že levné = špatné, tj. pokud máme nízké ceny, že kvalita musí být špatná. S tím však my nesouhlasíme a snažíme se to dokázat. Musíme však postupně zákazníky přesvědčit a snažíme se o to i tím, že chceme mít profesionální datacentrum (už k nám chodí exkurze koukat jak se to buduje - dneska dokonce dvě), kvalitní hardware s plnou automatizací a dobrou zákaznickou podporu. Snažíme se. Výsledek naší práce by měl být nejlepší reklamou.

jaknaweb.com, 28.12.2010 19:45:28

zajímalo by mě, jestli reklama na www.jaknaweb.com (v pravo) je placená, nebo ne.

Josef Grill, WEDOS, 28.12.2010 21:59:55

Dobrý den,

ano, to je jedna z mála placených reklam, které máme. Ostatní jsou většinou partnerské odkazy.