VIX - fórum
Kategorie: Konektivita a síť / Konektivita
Nový příspěvekChcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Okruh o2
Ahoj či Dobrý den,
mám na Vás prosbičku, rád bych nyní pronajmul gigabitový okruh od o2 a nemám představu o ceně. Můžete mi alespoň zhruba "nastřelit" kolik takový okruh stojí ? Je mi jasné, že záleží na délce, ukončení či zda-li je to okruh či vlákno apod... ale alespoň cenu orientační. Díky za pomoc Mirek
Re: Okruh o2
To vám říci nedokážeme. Je to velmi individuální a záleží tam na mnoha faktorech - typ služby, počáteční a koncový bod, trasa, délka závazku, garance, ... Kontaktujte jejich obchodníky.
Děkuji za info a můžete mi prosím poradit na koho je dobré se obrátit ? např. na jaké konkrétní oddělení
Dobrý den,
pošlete nám kontakt na Vás přes kontaktní formulář a my jej předáme na správná místa a oni Vás budou kontaktovat.
VIX
Zvažujete též připojení do VIX(vienna internet exchange) a expanzi na Rakouský trh - z geografického hlediska by to mohlo být zajímavé.
Radek
Re: VIX
Přímé připojení do VIXu nezvažujeme, nemá to pro nás smysl. Máme velmi kvalitní spojení do VIXu zprostředkovaně přes našeho poskytovatele zahraniční konektivity. Přímé propojení by nic nezlepšilo, jen by to přineslo vyšší náklady.
Expanze na rakouský trh závisí na překladu našich stránek alespoň do angličtiny. To v plánu máme, ale bude to zřejmě za dlouho.