Diskuze ke článku 'Jak je možné, že máme tak nízké ceny?' - fórum

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Slevovy kupon
Dobrý den,
zvažuji registraci domény a hosting u Vaší společnosti. Otec tam svůj web již provozuje a je spokojen. Při zřízení služeb od Vás obdržel kupón na 30% slevu. Na webu inzerujete aktuálně slevu ve výši 50%. Chápu to tedy tak, že je pro mě výhodnější kupon nevyužít nebo se jedná o slevu z Vámi již aktuálně inzerované ceny (slevy se sčítají)?
Děkuji za info
Re: Slevovy kupon
Dobrý den,
aktuálně máme vyšší slevu než 30 % pouze u webhostingu (50 %). Slevy nelze sčítat. Jednorázový slevový kupón (za objednávku 30 %) lze využít i při nákupu nové domény.
Pokud tedy kupujete nový webhosting a doménu, použijte slevu 50 % u webhostingu a slevu 30 % u domény.
VPS modul již má 1GB RAM
Opravte si v článku, "512 MB RAM" již pro VPS modul není pravda, dáváte teď přeci 1GB RAM.
druh hostingu
Dobry den, mam osobni protfolio na www.infografik.cz, kam obcas pridavam vlastni tvorbu. Momentalne web ma velikost 1,9 GB a casem bude vetsi, protoze tam pridavam fotky a grafiku. Jaky druh hostingu mam zvolit? Ten za 25 Kc bez DPH nebo nejaky jiny? Jde mi o to, abych mohla pridavat data pres FTP, nic jineho nepotrebuji. Zrovna ted mi vyprsela smlouva u konkurence Net datacomm a byla mi zvysena cena na 1000 Kc/rok. Co mi nabidnete vy? Dekuji za odpoved, s pozdravem T. Žarinova.
Re: druh hostingu
Dobrý den,
přesně tak, můžete bez problémů využít Vámi zmíněný Webhosting NoLimit.
Více o neomezeném datovém prostoru: https://hosting.wedos.com/cs/webhosting/neomezeny-prostor.html
velikost dat apod..
zdravim, mam mnoho doporuceni na vas, pravdepodeobne k vam prejdu, lec docetl jsem se v "balickach" ze mate neomezeny prostor, mam to tedy chapat tak ze kdyz aktivne vyuzivam ja a moji klienti meho pronajateho serveru jakozto uloziste dat (mesicne protece neco kolem 5-20giga) tak s tim nemate problem? respektive trosku to nechapu http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/neomezeny-prostor.html
priklad: na vasem hostingu budu mit nekolik webu, jeden z nich na foto/grafiku/tisk, mohu tedy diskoveho prostoru na vasem serveru vyuzivat k vymene dat (prevazne skrze FTP) vymena dat se vylucne vstahuje k podnikatelskemu zameru webu, lec data jsou mnohdy dost velka (fotografie ktere upravujeme pro klienty, nebo tiskova data co posilame do tiskaren)
dekuji
Re: velikost dat apod..
Na to co popisujete prostor webhostingu využívat nelze, protože to nejsou veřejná data spjatá s webovou prezentací. Webhosting nelze využívat jako úložiště pro soukromou výměnu dat. K tomu slouží naše jiná služba WEDOS Disk (http://disk.wedos.com/).
ok diky, za reakci, ted je mi to jasne. i tak ceny jsou slusne http://disk.wedos.com/
v pripade pristupu ftp/sftp/ftps je nejakym zpusobem omezovana rychlost z vasi strany / jaka je teoreticka rychlost (upload / download)
diky
Nemusíte se bát, Wedos opravdu disponuje dostatečnou linkou - dnes jsem zkoušel připojení z Windows serveru v jiné lokalitě a jelo to v podstatě celou dobu maximální rychlostí - nestíhala jen konektivita mého serveru, který leží "jen" na 100MBit, takže nad 9 MB/s jsem se nedostal :-)
Z naší strany žádné omezení není. Záleží tedy opravdu jen na tom kolik trasa mezi námi a vámi dovolí. Jeden zákazník k nám nahrává data i rychlostí 800 Mbps a nemáme s tím problém.
ok, to je pro mne podstatna informace v rozhodovani. DEKUJI
poděkování
Dobrý den,
musím se přiznat, opravdu obdivuji váš článek, který jste napsali výše. Určitě jste si hodněkrát říkali, zda něco takového uveřejnit nebo ne, nemám pravdu? :). Jsem jedním z vašich zákazníků, mám u vás několik webhostingů a jsem 100% spokojen. Držím vám palce, ač se také snažím podnikat ve stejném oboru jako vy, ale u Vás je vidět daleko více promyšlená know how :). Povězte mi, kolik má vaše společnost zaměstnanců?
S pozdravem,
Pavel Sládek
Re: poděkování
Dobrý den,
děkujeme za podporu.
My nic netajíme, tak ani počet zaměstnanců. U nás nejsou tajnosti v ničem a tak je pro klienty jistota v tom, že je nečeká žádné překvapení.
Aktuálně je nás 13. Část lidí dělá zákaznickou podporu a je jich několik jen kvůli tomu, že je potřeba pracovat NONSTOP (a tak potřebujete lidi na noční, na víkendy, záskok na dovolené...). Druhá skupina lidí jsou správci serverů a programátoři (většinou kombinace), kteří se věnují zejména přípravě nových služeb, které připravujeme.
Nemáme žádné obchodní oddělení. Vše je zautomatizované a díky tomu můžeme růst i bez dalších pracovníků. Aktuálně - po 13,5 měsících provozu) máme 40 tisíc aktivních domén a chceme růst dál :-) .
Již rok u Vás
Zdravím, jsem již rok u Vás, mám u Vás dva weby a jsem nesmírně spokojen. Po zkušenosti s dvěma předchozími konkurenty jsem se u Vás nesetkal s jediným problémem. Díky za Vaše nasazení a přeji dohodlání do budoucnosti.
Kolik to všechno stálo?
Můžete zveřejnit přibližně kolik to všechno stálo?
Stačí nějak zaokrouhleně.
Děkuji
Re: Kolik to všechno stálo?
V řádu desítek milionů Kč. Konkrétnější nebudeme.
Re:
Dobrý deň,
prečítal som celý článok a tiež aj reakcie, ale na otázku konektivity som nenašiel odpoveď. Rád by som vedel na akom konekte je Vaše datacentrum. Mám na mysli presné číslo, napr 25Gbps NIX, 10Gbps SIX, 10Gbps svet.
Ďakujem za odpoveď.
Re:
Dobrý den,
my se nesnažíme oslňovat čísly, která jsou mnohdy nesmyslná nebo nepodložená. My máme k dispozici grafy a tam vidíte jak to vypadá se zátěží:
http://datacentrum.wedos.com/traffic.html
Vzhledem k tomu, že máme 1Gbps, tak vidíte dostatečnou rezervu. Aktuálně řešíme trasu 10Gbps.
Máme 3 dodavatele konektivity a nerozlišujeme jednotlivé směry (umíme to měřit, ale neděláme to). Každý z poskytovatelů je v NIXu, SIXu a mají různé peeringy a zároveň různé dodavatele tranzitu.
Z našeho pohledu je naše konektivita bez problémů a kvalitní. Brzo na stránky přidáme síťové nástroje pro online testování přes web.
Trvání akční nabídky, garance cen
Dobrý den,
Vaše nabídka mne zaujala, ale přeci jsem lehce nedůvěřivý vůči akční ceně, kterou propagujete. Většina společností uvádí akční cenu na omezenou dobu, např. na 3 měsíce, aby nalákala zákazníky. Jak je to u Vás? Jak dlouho je garantována tato cena pro zákazníka, který se pro Váš webhosting za akční cenu rozhodne? Vzhledem ke stáří projektu je pochopitelná, ale co dál? Dtto s doménami. Sami v diskuzi píšete, že na nich nevyděláváte, ZATÍM. Je za tím vším opravdu to, co píšete? Takový rozdíl cen je těžko uvěřitelný. I tak tuto možnost na trhu zvažuji.
Děkuji za odpověď.
Re: Trvání akční nabídky, garance cen
Dobrý den,
běžná cena byla u webhostingu stanovena na 25,-Kč bez DPH za měsíc. Kdo nakoupí v akci, tak má akční cenu rok jistou. Následně jsme rozhodnuti, že klientům na další rok budeme rozdíl v ceně kompenzovat pomocí slevového kuponu.
Pokud jde o domény, tak tam chceme skutečně nejnižší ceny držet trvale. Není důvod na tomto rozhodnutí cokoliv měnit, zejména s ohledem na to, že se jedná o doplňkový sortiment, respektive sortiment, který je nutný pro dosažení cílů u dalších služeb.
Dobrý den,
mám na českém trhu již celkem rozsáhlou zkušenost, od obchodů po různé služby. Českého zákazníka nikdy neuspokojíte :-). Když budete mít vysoké ceny, tak se jim to nebude líbit a pokud budete mít nízké ceny, tak nevěří, že můžete stabilně fungovat.
Držím Vám velmi moc palce, s dobrou propagací pořádně zamotáte hlavu konkurenci, což je jedině dobře.
Dobrý den,
tomu samozřejmě rozumíme.
My máme trochu jiný přístup. Máme nízké ceny a snažíme se dokázat, že i tak může být služba kvalitní. Cítíme obavy zákazníků, kteří nás neznají, ale proto máme náš web. Tady píšeme vše. Do detailů je zde popsáno co a jak u nás máme a co u nás můžete čekat.
Děkujeme za podporu a věříme, že důvěru zákazníků nezklameme. Vzhledem k našim investicím poskytujeme určitou záruku spokojenosti a zároveň si nemůžeme dovolit klopýtnout. Naše investice je určitě druhá nebo třetí největší investice v oboru (webhosting & VPS & dedikované servery) v ČR. Z toho pohledu je zcela zřejmé, že naše působení na trhu myslíme vážně.
No co sa tyka VPS tak slabota ... par nedostatkov. Ty ktory tam chcu pustit nejake tie sietove veci ako OpenVPN server, alebo iny vpn tunel tak NEODPORUCAM ak si chcu uzit tieto veci naplno.Na vlastny web server a podobne kraviny by to aj mohlo stacit.Mimochodom ako VAZNY NEDOSTATOK je moznost si sam navolit viac verejnych ip na VPS ( lubovolne v ich rozsahu ale POZOR ! Druhym tym moze sa zneprijemnit pouzivanie ). Ak niekdo ma vps neh si skusi nainstalovat ( ak ma debian 5.0.8 lenny 64bit ) phpsysinfo a neh sleduje co to niekedy spravy - zasekne vps na x sekund - ak nacita stranku phpsysinfo. Alebo ak niekdo ma dobry net ( aspon 50 Mbit ) neh skusi cez pptpd server nieco vytazit - max 10-15 Mbit a pri OpenVPN ani nevravim procesor vyzere na 100% ale to bude tym ich ,,systemom ako maju rozdelenie cpu vykonu" ).Co sa tyka jedine plus-y su mozno podpora a ceny - vykon - ram - disk ( cpu SLABOTA )
K tomuto se klidne pridam. OpenVPN jsem sice mezi dvema VPS provozoval a nebyl to az tak velky problem, ale co je opravdu znatelna brzda je diskove pole na kterem VPS bezi. Vykon ram/cpu bych vubec nezpochybnoval, ale cpu evidentne brzdi diskove operace (I/O wait). Na zatizenem VPS se to bezne projevi napriklad tim, ze load obcas vylitne do desitek a nejakou chvili nereaguje a treba editace ve vimu je narocna, protoze ulozeni skriptu trva i 5-10 vterin.
Tim si nechci stezovat, vyresili jsme to prechodem na dedikovany server a jsme stale spokojeni zakaznici, ale jen o chlup vetsi veci na VPS bohuzel opravdu provozovat nejdou.
Tak nieco natom pravdy moze byt. Ja som skusal OpenVPN server ( bezalo na VPS ) a doma ako klient na pc som vytazil okolo 40 Mbit max a CPU vyskocilo na 100%. Ked som skusal unich moduly s dvoma cpu o nieco sa to zlepsilo vytazenie nebolo myslim viac ako 50% , preto som sa aj skorej priklanal ktomu CPU ... A tym padom mi aj vecsiu rychlost dalo na vpn, samozrejme som to len skusal a nevytazoval zamerne :). Ono 4 moduly maju unich ,, dve cpu " ale za tu cenu VPS mam pomaly ked priplatim dedikovany alebo vlastny server ... Ale tak nebudem im to len ,,buzerovat" ono co sa tyka ram/disku za tu cenu je to super len skoda tych par veci .. Ale niekdo to ani nemusi ,,zaregistrovat".
VPS u wedosu ma hodne prisny FUP na cokoli. Staci trosku vic zatizit UP/DOWN a hned to router skrti. Taky jsem si vsimnul ze kdyz zatizim na VPS CPU treba rozbalovanim archivu tak sice se to rozbali rychle (archivy do radove 50MB rozbalenych dat) ale pak si toho nejaky policajt vsimne a nasleduje trest kdy treba na cca 10 vterin se neda na VPS ani pingnout. Je to zajimavy a myslim ze by zrovna tenhle policajt mohl byt o malounko vice hodnejsi protoze kdyz v galerii resampluju pomoci php-gd 1MB fotky na nahledy, tak se mu to fakt nelibi a akce se natahne na mega moc casu. Nj co bych chtel za $6 mesicne. V zasade ale dobry, podpora rychle reaguje i pozde vecer. Na drobny veci to urcite staci.
Tgoho VPS policajta ale prosim malinko postelujte at to tolik nedusi. :)
To co píšete není standardní chování, policajta na toto omezování tam nemáme. Zkontrolujte si, že máte v Linuxu zapnuté DMA, protože to spíš vypadá na problém s I/O.
Zkuste příkaz: hdparm -d /dev/hda
Pokud bude stále problém, napište nám přes kontaktní formulář.
Opravdu to DMA bylo vypnute. Reknete kolegovi aby opravil ten predpripraveny Centos ... je to v nem defaultne vypnute. Diky
Mne presne toto spravilo hlavne vtedy ked som nacital stranku phpsysinfo - ale nie vzdy iba po nejakom case.Proste zaseklo sa mi ako keby vps ani opingivat neslo ani nic na niekolko sekund max minuta myslim.A pritom to phpsysinfo nerobi skoro ziadnu zataz ani na disk ani na cpu tak uz vobec nechapem preco im to robi ale som rad ze nejsom (nebol) som vtom sam kedze vps uz nemam ..
zaměstnanci
mohl bych se zeptat kolik ve vaší firmě pracuje zaměstananců?
děkuji
Re: zaměstnanci
Na tom není nic tajného :-), stejně jako na celém našem projektu.
Aktuálně nás v Hluboké nad Vltavou pracuje u firmy WEDOS celkem 17 (část z nich vidíte na: http://www.wedos.org/cs/lide.html ) plus 1 kolegyně na mateřské dovolené plus brigádníci podílející se na některých projektech.
Na projektu Datacentrum WEDOS a Hosting.wedos.com je aktuálně na plný úvazek 8 lidí plus další částečně (například účetní a administrativa) a zároveň další neustále hledáme. Hledáme jak programátory, tak pracovníky na zákaznickou podporu, abychom mohli co nejdříve poskytovat nonstop podporu.
Celý projekt Hosting.wedos.com se snažíme plně zautomatizovat.
Jen tak dál....
Dnes jsem se stal Vaším zákazníkem. Přešel jsem k Vám od o dost dražší konkurence. Váš projekt mne natolik zaujal, že jsem se rozhodl prakticky bezmyšlenky a spontánně. Přeji mně i Vám, aby nadšení neopadalo. Držím palce. Jen tak dál....
Re: Jen tak dál....
Dobrý den,
děkujeme za pozitivní zprávu a za důvěru. Takové to zprávy nás dokáží jen a jen povzbudit a díky tomu máme chuť na projektu pracovat dále. Je to potěšující a je to důkaz, že celý projekt děláme správně.
Věřím, že budete spokojen.
Re: Jen tak dál....
Souhlas, nápodobně, vše proběhlo naprosto hladce a rychle, líbí se mi zejm. to, že při převodu domény mám dočasnou adresu, kde si můžu zkontrolovat, zda všechno, co potřebuju, funguje (funguje a lépe než u konkurence, kde jsem doteď byl) a teď už jen čekám, až se doména přesměruje mezi nameservery. A ta cena? No neskutečná, to nemá chybu. Díky.
"demotivace" konkurence
tak Vám pěkně děkuju - nasadili jste mi brouka do hlavy..momentálně hostuji několik mail/webserverů za něco přes 10 tis. kč na rok u rackspacecloud, pořád jsem si říkal, jak mě to vychází levně, a teď mi spadla čelist až na podlahu, když jsem si přečetl vaše ceny :-)
doufám, že Vám vydrží tempo a všechno půjde podle plánu - s takovou budu za chvíli Vašim 100% zákazníkem ;-)
Re: "demotivace" konkurence
Dobrý den,
děkujeme za podporu.
Pracujeme na všech záležitostech. Jednak připravujeme datacentrum, jednak vylepšujeme stávající služby a připravujeme nové. Je to náročné, ale snažíme se, aby vše bylo ke spokojenosti všech zákazníků.
Těšíme se, že se přidáte mezi naše zákazníky. Počet zákazníků příjemně roste každým dnem. To je motivace pro náš další rozvoj.
Tohle je presne ono
Tady jste to presne trefili. Byt ve vlastnim a delat to vlastnimi silami je nejlepsi. To je presne ono. Nezivite nikoho okol. Kdyz vezmu co to vsechno stoji jinde (treba pronajmy kancelari nebo racku v praze), tak to je v podstate to co vy usetrite a o to muzete byt levnejsi anebo naopak muzete vsechno delat s nulou a pocitat si jen jakoby tenhle najem. myslim si ze konkurence z vas musi mit strach.
Re: rychlost zo Slovenska
Dobrý den,
přímo přes našeho partnera jsme propagováni do slovenského peeringového centra SIX. Cesta tedy jde přímo na Slovensko a máme to tam nyní necelých 8 milisekund (až přímo na nějaké náhodné webservery. Můžete si zkusit pingnout naši bránu 46.28.104.1 .
Z tohoto pohledu je náš webhosting a další služby vhodný i pro slovenské zákazníky.
Během krátké doby připravíme ceny i v EUR. Platby je nyní možné posílat přímo na náš slovenský účet. Domény .sk budeme také registrovat. Máme tam již dceřinou firmu.
Věříme, že naše nabídka bude dobrá i pro slovenské klienty. Těšíme se na případnou spolupráci.
Domény .SK
Takže jste se nakonec rozhodli registrovat i domény .SK? Zajímalo by mě, jak to budete s registrací řešit, jelikož na Slovensku panuje systém, kdy národní registrátor SK-NIC si účtuje rodílné ceny za udržování záznamu v registru podle počtu domén registrovaných přes daného registrátora? Jelikož stát se registrátorem samotným by z tohoto podledu bylo méně výhodné, než se s někým spojit.
Re: Domény .SK
Ne, my jsme se nerozhodli registrovat SK domény. Vzhledem k celkové politice SK-NICu a náročnosti celého procesu SK domény nyní vůbec neřešíme. Kolega to myslel tak, že časem je řešit budeme. Ale teď to není aktuální.
Nebo můžete zvážit nabídku ElbiaNIC.sk , který poskytuje API pro SK domény ;-)
Víme o nich, ale je tam potom problém s převodem zákazníků pod nás, v okamžiku kdy budeme sami registrátorem. Za tyto komplikace to momentálně nestojí a bude lepší si počkat.
Dobrý den,
slovenský účet má FIO banka, kterou my používáme, automaticky ke každému českému účtu. My jej nyní nikde neuvádíme, protože to je EUR účet a je ideální, když bychom rovnou vystavili fakturu v EUR.
Nyní je lepší zaplatit platební kartou.
Vše bude dokonale funkční pro slovenské zákazníky jakmile začneme provozovat vše na nasi slovenskou firmu.
Vo webmaily Vam nefunguje slovensky jazyk, cestina je OK
https://mail1.wedos.net/webmail/
Podle vyjádření výrobce e-mailového serveru slovenský překlad WebMail skutečně nemá a měl by být během 3 týdnů. Poté ho hned doplníme.
Ceny
Díky za článek. Já osobně si myslím, že nejdůležitější faktory jsou tyto dva:
- donutit dodavatele (např. HW) poskytnout množstevní slevu
- obloukem se vyhnout pronájmu a outsourcingu
U toho odstavce s outsourcingem jsem se musel smát, protože z vlastní zkušenosti vím, kolik ta banda generálních ředitelů, finančních ředitelů, technických ředitelů a dalších ředitelů, co potřebují mít na ježdění na golf každý rok nový mercedes, stojí. Práci pak dělá v rámci SLA jeden nějaký jouda za 20 měsíčně hrubého. :) Myslím, že jste to vzali za správný konec.
Re: Ceny
Dobrý den,
děkujeme za názor. My jsme oba faktory splnili beze zbytku.
FUJITSU se k nám postavilo maximálně vstřícně a nabídli nám ceny odpovídající rozsahu našeho projektu. Takže jsme se dostali na ceny, které
Stejně tak řešíme ostatní výběrová řízení. Dnes není problém koupit třeba něco v sousedním Německu (od nás pár desítek km) o desítky procent levněji než u nás. Stejně tak se stejné zboží v ČR liší o desítky procent.
Outsourcing nemáme vůbec. Vše řešíme vlastními silami. Máme přímo ve firmě (ne někde externě) 5 programátorů na plný úvazek. A další věci - jako call centrum, účetnictví... máme také ve vlastní režii.
Cílem je maximální automatizace všech procesů - například domény a webhosting jsou plně automatizované.
Nájmům jsme se obloukem vyhnuli. Jsme ve vlastním objektu, který je ve vynikajícím stavu, navíc je to bezpečný prostor (betonové monstrum částečně pod zemí).
Provozně je důležitá spotřeba elektřiny. Proto vše musí tzv. zelené :-) .
Ještě jednou děkujeme za podporu.
Levna cena domen nebyla vysvetlena
Dotujete domeny, abyste sem dotahli lidi?
Re: Levna cena domen nebyla vysvetlena
Ano, na doménách nevyděláváme. Zatím. Ale při určitém množství se na nich vydělávat už dá i takto.
Ceny domén v plánu zvyšovat nemáme. Zůstanou jak jsou.
Ceny nejsou prodělečné, i když to může na první pohled vypadat. Nemůžete se dívat jen třeba na cenu za doménu, ale musíte se na to podívat globálně. Zaprvé jsme oproti konkurenci dokázali výrazně snížit některé náklady. Za druhé je to forma investice do reklamy. Jiní platí stovky tisíc za billboardy u silnice, reklamy v metru, bannery na Internetu. To my dělat nebudeme, ušetříme tyto stovky tisíc a raději o to nižší dáme ceny služeb. Naší hlavní propagací bude provizní systém, kde nebudeme dávat peníze za umístění reklamy někam, ale až za objednávky.
Domény samotné výdělečné nejsou a nebudou. Ale jako celek to samozřejmě máme spočítané tak, aby se investice vrátily. Samozřejmě pokud se podnikatelský záměr povede :-)
Ale není to dotování. To bychom museli dávat domény globálně za méně než za kolik je nakupujeme.
To neni prodelecne! Maji vsechno automatizovane! I ti lidi jsou fakt jen roboti, jedouci na solarni energii...a ten panel vyrobili jini roboti, pracujici na vzduch! Proto je to tak levne!
PS Kdyz to pipni.cz umi zadarmo, proc by to nekdo jiny nedelal za skvelych 15 kc mesicne...to je jeste drahe! Ikdyz je v tom az 50 % provize, to je fakt...
Dobrý den,
já tady zopakuji částečně předchozí příspěvek.
Rozdíl v nákladech. Je jasné, že rozdíl provozu v ČB a Praze je o desítkách procent.
Víte co tvoří největší náklady? Elektřina, lidé a hardware, případně nájem v datacentru (kanceláře jsou relativně levné). Všechno souvisí se vším. Když máme hardware za velmi přijatelné ceny (neříkám za ceny složených PC), který navíc má (ve srovnání s jiným HW) spotřebu elektřiny výrazně menší a nakonec přidáme levnější pracovní sílu..., tak ve výsledku jsme v kombinaci s vlastní budovou (a vlastním vybavením) na nákladech výrazně nižších. To jsou desítky procent rozdílu v každé položce... Navíc nejsme limitováni starými zákazníky, kvůli kterým musíme držet staré (dnes již neaktuální) ceny a celý projekt je postaven na "zelené louce", tj. nekomplikujeme si život se starými "kostlivci ze skříně". Snáze se automatizuje, snáze se to provozuje. Tím vším je to snazší.
Vtipalku, mel jsem u pipni placeny vserver, a mesice mel castejsi vypadky nez jejich hosting zdarma. Nic s tim nedelali, prestal jsem platit a ten vserver jeste ted bezi (dostanu se na root) a nikdo si nevsiml ze na nem uz nic neni...
Svatá pravda.
Mr. D,
Ty budeš asi od konkurence ne? Nebo tě štve, že si koupil hosting u někoho jiného za 5ti násobek? Podívej se na diskuze o Pipni a na reakce lidi na tento hosting ;).
Nechápu proč lidé pořád haní něco, u čeho si neumí vypočítat návratnost z poskytovaných služeb. Je asi těžké překousnout fakt, že někde zaplatí za doménu 400Kč a někde za ni zaplatí 150Kč. :D
Jinak projektu WEDOS přeju všechno nejlepší. Konečně je tu pořádný Hostér s velkým H. Dnes se stávám vaším zákazníkem.
S pozdravem
Merta
Ceny jsou u Wedosu příjemné, služby jsou příjemné, technická podpora je příjemná. Kdyby, nedejbože, měl tenhle projekt padnout, tak se mi, coby zákaznikovi s několika hostingy, kulové stane, o moc nepřijdu a zítra to může jet jinde (samozřejmě si zálohuji data z databází).
Zaese tak velký zázrak (v cenové nabídce) to není, spíš jde o férové jednání. Nemluvne o tom, že WEDOS je superlevný, mluvme o tom, že ostatní jsou zbytečně drazí. Podobných hostingů je po světě (zvláště ve Státech) hafo. Když to jde levně v Emerice, musí to jít i u nás.
Ostatní poskytovatelé za to asi tolik nemohou, nenasytný budou hlavně globalizovaný datacentra. To Wedos vyřešil bezvadně - má svoje!!! Držím palečky.