Diskuze ke článku 'TODO list' - fórum

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
TODO list umřel
To vypadá, že se TODO list zastavil. Už několik let ...
Re: TODO list umřel
Dobrý den,
tahle verze byla představením toho, co chceme udělat hned po spuštění naší firmy. V podstatě jsme většinu splnili a nyní jsme o mnoho let jinde a už některé věci neřešíme takhle veřejně.
Re: TODO list umřel
To je škoda. Poměrně netrpělivě vyhlížím managovaný webhosting (mVPS) a tento todo list by se mi líbil...
Hromadné akce u domén
Kdy budou hromadné akce u domén (změna DNS, převod)
Mám asi 100 domén, které bych chtěl převést ale ručně po jedné převádět nebudu...
Re: Hromadné akce u domén
Termín nedokážeme říci, zatím se těmito věcmi nezabýváme.
V současné době je nejrychlejší cesta k přeregistraci následující formulář:
https://client.wedos.com/domain/transfer.html
Zde jen vyplníte název domény a autorizační heslo a přeregistrace se hned provede. Je to alternativa k standardnímu "průvodci" objednávkou přeregistrace.
Managed (VPS) servery
Dobrý den,
nějak mi v TODO chybí nasazení managed-serverů - je to vůbec někdy v plánu?
Případně neuvažejete o "managed-VPS" varianta VPS s vaší správou (uživatel by neměl root přístup)?
Děkui za odpověď.
Re: Managed (VPS) servery
Dobrý den,
managed služby nabízet budeme, ale absolutně nevíme kdy a za jakých podmínek, protože to je závislé na tom kdy se nám podaří "získat" dostatek profesionálního personálu.
Celá managed služba je právě a jen o lidech a nechceme nabízet "polovičatou" a nekvalitní službu a proto ji nenabízíme raději vůbec. V plánu to tedy je, ale nyní všechny naše síly soustředíme na rozvoj stávajících služeb a na nic jiného si "lidsky" kapacitně aktuálně netroufáme.
Re: VPS na Windows?
Ano, budou varianty s Windows Server 2008 v různých edicích. Bude to samozřejmě za příplatek za licenci.
Prepacte, ze som sa nepytal hned --- orientacny plan spustenia Windows VPS je na 2011, podobne ako plan pre Windows web-hosting?
Dakujem.
VPS s Windows plánujeme již v listopadu
Windows
Nevěděl jsem, že hosting Windows serverů je tak složitý, že webhosting na této platformě musí být tak opožděn oproti Linuxu.
Re: Windows
Ono to není složitější než webhosting na Linuxu, ale něčím jsme začít museli. Obecně připravit webhosting na jakékoliv platformě je zdlouhavá práce vyžadující lidi, kteří tomu velmi dobře rozumí - musí se vše vymyslet, nainstalovat, rozchodit další technologie (ASP.NET, MSSQL), provést zabezpečení, propojit s objednávkovým a informačním systémem, vše otestovat atd.
U Windows se do toho ještě přimíchávají licence (SPLA).
Všechno dohromady (Linux i Windows) bychom časově a lidsky prostě nestihli. Takže postupně.
Re: Windows
Reknu-li to vedecky-ekonomicky pomoci BCG matice, tak hosting na linuxu je v pozici Dojne kravy a hosting na Windows je v pozici hvezd :)))