Diskuze ke článku 'Co to vlastně znamená "WEDOS"?' - fórum
Nový příspěvek
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Žampiony
No kdyby jste začali pěstovat žampiony mohlo by to mít úspěch. Třeba by jste byli jednička na trhu v pěstování žampionů! :-D
Ale určitě přeji hodně úspěchů. :)
Re: Žampiony
Dobrý den,
raději budeme jedničkou mezi hostingy :-) Máme větší plány, větší cíle. Tak uvidíme.
Děkujeme.
logo wedosu
Kde jsze vzali to logo wedosu? na prvni pohled nuda a des, ale kdyz se nad tim clovek zamysli, tak to ma spojitost k internetu a dava to vazne logiku.
Re: logo wedosu
Naše logo, interně nazývané "wavináč", je dodané jednou grafičkou, která s námi spolupracuje na některých tiskových a grafických záležitostech.
Toto logo máme chráněné ochrannou známkou, stejně jako název naší firmy.
Re: logo wedosu
Nic ve zlým, ale z toho loga čiší přelom století… Hlavně typografie rozhodně není moderní. Na to jaké poskytujete skvělé služby by moťná stálo za to zkusit menší inovaci… ;)
Historie
1) Nepletete si "protiletadlový" a "protiatomový" kryt?
2) Tyhle články o historii (třeba internetu) moderního podnikání se mi vážně líbí. Nechcete jich napsat více? Třeba jak jste zakládali právě ono FORPSI, či WEDOS před těmi dvěma lety? Osobně se mi třeba docela dost líbil seriál na blogu Patricka Zandla o začátcích Mobil serveru (Mobil.cz). Myslí, že je lze dohledat na http://www.marigold.cz/page/2?s=historie&x=0&y=0
Re: Historie
Dobrý den,
- pojmy - máte pravdu, ale ten náš je kombinací .-), z větší části jde o podzemní objekt, který byl určen jako pracoviště pro záložní vysílání rozhlasu, záložní pracoviště spojů a záložní telefonní ústředna pro region jižních Čech. Ještě když jsme ho koupili, tak tam byla funkční vzduchotechnika včetně filtrů, některé místnosti odhlučněné (pro vysílání) atd.
- články není problém psát (tedy kromě časového hlediska). Určitě by se jich dalo psát víc. Je otázkou, zda by to někdo četl :-). Víte kolik příběhů napsal život během budování třeba již zmiňovaného FORPSI nebo nyní u WEDOSu? To by nebylo na pár článků, ale na mnoho románů. Něco by bylo veselejší, něco smutnější, ale to veselé převažuje (ať již z pohledu toho, že na špatné věci se raději zapomíná, respektive z pohledu toho, že se dosáhlo docela velkých úspěchů, které přinášejí radost). K napsání by toho bylo jistě hodně...
N to mohu odpovědět pouze tak, že já osobně bych si tyto články přečetl. Zda by si to přečetli i ostatní, to bohužel předpovědět nemůžu. Vy se pak musíte rozhodnou, zda by vám ta práce za to stála. Zda poměr náročnost/satisfakce by za to stál. Lidi takto píšou své paměti. Nětřeří prostě proto, že je to baví, někteří proto, že po sobě něco chtějí zanechat. Ale nikdo po Vás, autorovi, majiteli firmy WEDOS, či pisálkovi tohoto článku nechce, aby psal hned knihu - pár článků by bylo dostatečných.
Dobrý den,
když nadhodíte téma, tak to klidně probereme a krátce napíšeme a třeba zase příště znovu. Co by Vás zajímalo? Jaká část historie? Úplné začátky nebo nějaká část historie? Tady co se týká WEDOSu a datacentra WEDOS to píšeme hned od počátku, aby bylo na co vzpomínat :-)
Dobrý den,
mě by zajímalo asi nejvíce právě proč jste odešli z Forpsi, jaká byla tehdy tmosféra ve firmě a jak jste zakládali vlastní firmu.
Pokud by se Vám chtělo, pusťte se klidně do toho románu a prodávejte jej za rozumnou cenu jako e-book :-)
Dobrý den,
atmosféra byla skvělá. Firma byla jedničkou na trhu, rostla nejrychleji na trhu. Dařilo se jí po všech stránkách.
Zakládali jsme jinou firmu, protože jsme měli jiné plány. V životě to však občas chodí tak, že si něco naplánujete a najednou je vše jinak. Tak nám se to stalo také. Do "cesty" se nám postavil bývalý kryt v Hluboké nad Vltavou. A co s ním, potom...?
Koupit, vybudovat datacentrum a něčím naplnit. "Jednoduché".
Pokud by byl čas, tak bychom knihu klidně napsali. Otázkou je to, kdo by ji četl... :-)
Re: to se hezky čte :-)
Dobrý den,
zní to přesně jako pohádka, ale je to skutečný příběh.
Nyní potřebujeme "jen a jen" ty spokojené zákazníky. Uvidíme od pondělí jak se nám bude dařit.
No právě, ve mně vrtá červíček, ale potřebuju něco do 3 tisíc pro 15-20 domén. Nyní u Eboly, ale ...
Necháme červíčka vrtat do pondělí :-) .
Já to tušil, že z vás žádný info dneska nevyrazím ... :-)