Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Více informací zde. Přijmout cookies
Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Více informací zde. Přijmout cookies
Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'GDPR u WEDOS' - fórum

21.05.2018  |  diskuze (99)
Nové Zásady zpracovaní osobních údajů zákazníků WEDOS v souladu s GDPR a změny, které jsme museli udělat. (Pozn.: pokud si někdo přeje zrušit účet může to udělat dle návodu https://kb.wedos.com/cs/zakaznik/zruseni-uctu.html)

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

vymazat udaje a konto

Tomas Kubani, 18.06.2018 15:41:31

prosim o vymazanie mojho uctu

Re: vymazat udaje a konto

Karel Bříza, WEDOS, 19.06.2018 08:58:24

Dobrý den,


Zákaznický účet byl vytvořen pro společnost WEDOS Internet, a.s. jednou ze společností patřící do skupiny WEDOS. To jest obchodní společnost s obdobnou akcionářskou strukturou, případně jiné obchodní společnosti WEDOS patřící do majetkově propojené skupiny s
WEDOS Internet, a.s., a to včetně dceřiných nebo sesterských společností.

Zákaznický účet je možno zrušit několika způsoby:

1. dle návody na zrušení účtu -> https://kb.wedos.com/cs/zakaznik/zruseni-uctu.html

2. na základě autorizované požadavku, kde smazání proběhne z naší strany a je tedy nutné se přihlásit do zákaznické administrace a napsat přes kontaktní formulář. Tím prokážete svou totožnost -> https://hosting.wedos.com/cs/cform.html

3. na základě dopisu s úředně ověřeným podpisem zaslaného na adresu sídla společnosti WEDOS Internet, a.s.

Ke všem těmto třem možnostem platí, že zákaznický účet nesmí obsahovat žádné aktivní služby, žádné neuhrazené služby, aktivní DNS servery a záznamy či nevyužitý kredit na zálohovém účtu.

Vše v souladu s našimi zásadami, které jsme již zveřejnili a jsou platné od 23.5.2018 -> https://hosting.wedos.com/cldata/39/zasady-zpracovani-osobnich-udaju.pdf

Zpracovatelská smlouva - podpis

Radan Chlapek, 10.06.2018 20:22:11

Dobrý den. Po vygenerování zpracovatelské smlouvy ji nemusím nikam posílat podepsanou? Prostě si ji jen vytisknu, podepíšu a nechám pro případ, kdyby ji někdo chtěl vidět?Děkuji.

Re: Zpracovatelská smlouva - podpis

Karel Bříza, WEDOS, 11.06.2018 08:56:17

Dobrý den,

zpracovatelská smlouva je námi elektronicky podepsána již při stažení, tedy stačí ji podepsat a uchovat. Není potřeba tuto smlouvu dále přeposílat.

S přáním hezkého dne,
Karel Bříza

výmaz - bludný kruh

Kateřina S., 29.05.2018 10:10:56

Dobrý den,
už dlouho se snažím o výmaz svého kontaktu z Vaší databáze. Jsem v absurdní situaci. Můj email je u vás zaregistrovaný omylem, pravděpodobně ho jeden klient chybně uvedl při podpisu smlouvy. Nemůžu se tedy přihlásit do systému a svůj mail odhlásit, protože neznám hesla. Zároveň dlouhodobě dostávám nevyžádanou poštu (a i různá citlivá data klienta) na svoji soukromou adresu. Jak mám docílit zablokování emailu bez přihlášení do systému? Jde o jasný únik informací, už jsem Vaší firmu v minulosti kontaktovala, ale ke změně nedošlo. Třeba vás platnost GDPR bude tentokrát motivovat k akci.

Re: výmaz - bludný kruh

Luděk Janča, Wedos, 29.05.2018 10:30:05

Dobrý den,

e-maily se ověřují, nelze jen tak vložit do zákaznického účtu.

Kontaktujte, prosím, podporu na chatu:
https://client.wedos.com/chat/entry.html?deps=hosting

podpis zpracovatelské smlouvy

Slávek J., 24.05.2018 11:12:26

Zpracovavtelskou smlouvu jsem si pro klienta našel a vygeneroval, je to moc pěkně vyřešeno. Možná si ji můj klient bude chtít i vytisknout a pro tento případ není podepsaná. Nešlo by tam aspoň pro formu dát nějaký obrázek podpisu?

Díky S.

Re: podpis zpracovatelské smlouvy

Lenka Urban, 29.05.2018 13:30:14

tak to gratuluji, ze se Vam podarilo vygenerovat zpracovatelskou smlouvu.
Byl byste ochoten mi poradit, jak to mam udelat?

Zatim se mi vzdy zobrazi tzv. template, bez mych zakaznickych udaju. Ty bych teoreticky mohla vepsat rucne, pokud si smlouvu vytisknu, ale pak uz to nebude elektronicke.

Moc by mi pomohl navod, jak se proklikat k vygenerovani zpracovatelske smlouvy s mymi zakaznickymi udaji.

Dekuji L. :)

Re: podpis zpracovatelské smlouvy

Lenka Urban, 29.05.2018 13:51:38

Aaaaa, osvitilo me, nasla jsem :) Jen me uhodilo do oci datum "podpisu"ale pochopila jsem, ze se jedna o datum zahajeni naseho obchodniho vztahu.

Re: podpis zpracovatelské smlouvy

Petr Říha, WEDOS Internet, a.s., 01.06.2018 11:05:16

Dobýr den,

všechny zpracovatelské smlouvy jsou nyní opatřeny razítkem společnosti a podpisem pana Grilla.

Jen mala chybicka, jinak velka pochvala

Pavel Schauer, 23.05.2018 20:26:00

Prosel jsem si GDPR u Wedos a i ja Vam davam velkou poklonu.

Co vsak nejspis neni podle GDPR zcela spravne je banner cookie. Chybicka je ta, ze odkazujete na cookies googlu, ale to zdaleka nejsou vsechny. Spravne mela byt vytvorena vlastni informace a aspon orientacne mely by vyjmenovane druhy cookies - potrebne(pocet), statisticke(pocet), marketingove(pocet), atd.

Nektere systemy jdou dale a jeste v kazde kategorii cookies vyjmenuji nazev a ucel. To vsak jiz nepovazuji za nutne.

Pavel Schauer

Sekce GDPR

Dominik Hnízdo, 23.05.2018 17:47:28

Palec na horu za sekci GDPR v administraci. Jste snad jediní, kteří k tomu přistupují takto. Je fajn vědět, co o mně víte. :)

Supr - díky!

Pavel Žáček, 23.05.2018 16:47:38

Mluvil jsem s několika většími hostingy. Některé od toho dávají ruce pryč a tvrdí, že nejsou zpracovateli, jiné smlouvy nenabízí a tvrdí, že jejich obchodní podmínky stačí.

Jste jediní, kdo do toho šel čelem a tudíž výrazně ulehčili život klientům.

Díky!

Vymazani!!!

Ustafa, 23.05.2018 14:19:34

Uz u vas hosting nemam dlouha leta, jakto ze si mne porad vedete v evidenci? Uz snad ani neznam loging. Okamzite smazat z vasi databaze!!!Prave na takove se to dela. ustafacz@gmail.com

Re: Vymazani!!!

Konstantin Dvorakovsky (WEDOS), 23.05.2018 14:34:34

Dobrý den,

pokud vám přišel daný email to znamená že u nás máte klientský účet kde je loginem váš email. Účet se nemůže vytvořit/odstranit sám od sebe, vyžaduje to potvrzení resp. přihlášení do vašeho emailu v obou případech. Pokud u nás nemáte žádné služby a máte účet, stačí se přihlásit a účet zrušit dle návodu https://kb.wedos.com/cs/zakaznik/zruseni-uctu.html.

Re: Vymazani!!!

Anal Dildos Ltd., 23.05.2018 17:13:40

Dobrý den, děkujeme za kontaktní email a neprodleně zasíláme nabídku erotických pomůcek. Zcela jistě se dočkáte i dalších neodolatelných nabídek, neboť diskusi indexují vyhledávače.

https://zpravy.idnes.cz/psycholog-hubalek-nedivte-se-nicemu-tretinu-naroda-tvori-pitomci-p93-/domaci.aspx?c=A091120_152459_domaci_lpo

Re: Vymazani!!!

Luděk, 23.05.2018 20:30:50

zajímavý článek, díky!

Jak správně požádat o výmaz

SprávceIT, 22.05.2018 20:53:30

Lidi, nebuďte blbí, pokud chcete aby WEDOS smazal Vaše údaje musíte zde nejprve dodat emailovou adresu aby Vás bylo podle čeho autorizovat.

Žádosti bez emailů nebudou brány v potaz!

Pak budete teprve úplně vymazaní.

Re: Jak správně požádat o výmaz

Anal Dildos Ltd., 22.05.2018 23:06:03

Potvrzuji. Ideální je pro ověření dodat i emaily např. kolegů z firmy, event. rodinných příslušníků.

Re: Jak správně požádat o výmaz

Luděk Janča, Wedos, 23.05.2018 07:35:09

Dle příspěvku, zde pod článkem, nelze provést žádné operace. Vždy je nutné postupovat dle návodu na smazání zákaznického účtu:

https://kb.wedos.com/cs/zakaznik/zruseni-uctu.html

S případnými nesrovnalostmi a dotazy se obracejte na online podporu:

https://client.wedos.com/chat/entry.html?deps=hosting

Re: Jak správně požádat o výmaz

Jan Brus, 23.05.2018 08:27:54

To byla narážka na uživatele který komentoval níže. Chce smazat email z Vaší databáze ale vůbec mu nevadí jej zveřejnit na volně dostupné diskuzi.

Re: Jak správně požádat o výmaz

Ustafa, 23.05.2018 14:35:36

To je zruseni, ne vymaz.

Výmaz

19bohuslav82@gmail.com, 22.05.2018 20:04:12

Dobrý večer ,

Přeji si smáznout všechny mé údaje.

Děkuji.

Re: Výmaz

Anal Dildos Ltd., 22.05.2018 20:30:09

Dobrý večer, ani vás za odměnu nemine personalisovaná nabídka erotického zboží a přípravků na posílení erekce. Děkujeme. ;)

Re: Výmaz

Michal Neuwirth, 22.05.2018 21:41:33

Pro zaslani informaci ci smazani, musi byt klient plne identifikovan. V opacnem pripade mate smulu....

Re: Výmaz

jdusizasvym, 28.05.2018 16:56:39

Smůlu má provozovatel. Pokud nebude reagovat na výzvy o výmaz, tak se na něj může podívat uoou. Já jim klidně napíšu na jejich elektronickou podatelnu, jako jsem to udělal u jiných provozovatelů, kteří si s GDPR pokusili utřít zadek.

Re: Výmaz

Daniel Dušek, 02.06.2018 19:28:39

Smůlu má provozovatel, až pokud nebude reagovat na výzvy o výmaz od autentikovaného a identifikovaného uživatele. Cokoliv méně by zavánělo bezpečnostním incidentem, takže klídek tam. :)

Smlouva zpracovatel x sub-zpracovatel

Jan Mynařík, 22.05.2018 19:37:00

Dobrý den,

zpracovatelské smlouvy jsem zatím viděl jenom mezi správcem a zpracovatelem. Ale já již jsem zpracovatelem a potřeboval bych s vámi uzavřít smlouvu jako se sub-zpracovatelem.

Tímto stylem již mám podepsanou smlouvu zpracovatel x sub-zpracovatel s CloudFlare. Výhodou je, že takto mohu celé dodávat zákazníkovi (tj. správce) a dává mi to svobodu volby (samozřejmě s informační povinností a koordinací vůči správci). Volbou myslím třeba rozložení případné zátěže i do jiného datacentra jiného dodavatele ... nebo například využití storage řešení od Google nebo Amazon.

Je tedy možné uzavřít smlouvu zpracovatel x sub-zpracovatel?

Předem díky za odpověď.

GDPR

Agent Bures, 22.05.2018 19:34:38

Dobry den,
vy mate na starosti aj archiv Ustavu pameti naroda?
Ak ano zadam o vymaz. Uz dlho nejsem ich zakaznikom.

vymažte moje údaje

Radek Blatný, 22.05.2018 15:21:48

Dobrý den,

souhlas s nakládáním s mými osobními údaji podle GDPR EU vám NEUDĚLUJI,
takže je přestaňte zneužívat a vymažte je, nejsem a nikdy jsem nebyl Vaším klientem.

Laskavě se do budoucna zdržte podobných nevyžádaných mailů. Budu je
považovat za nelegální SPAM a budu na ně reagovat tím, že vám odpovím zpět
několika spamovými emaily.

S pozdravem, Radek Blatný (blatny@blatny.com)

Re: vymažte moje údaje

MichalT, 22.05.2018 15:29:45

Vy jste taky dobrej sasek - vyhrozovat zasilanim spamu je hodne povedeny :P :D

Re: vymažte moje údaje

Anal Dildos Ltd., 22.05.2018 15:29:48

Dobrý den, děkujeme za email, brzy Vás budeme kontaktovat s naší personalisovanou nabídkou určenou přesně pro Vás!

dotaz

Rostislav Balaštík, 22.05.2018 15:04:32

dobrý den, kde stáhnu smlouvu s el podpisem a číslem a revizí?

v článku je odkaz s čistou smlouvou bez výše uvedeného a u hostingu nemůžu smlouvu najít


Děkuji
Balaštík

Re: dotaz

MichalT, 22.05.2018 15:43:50

V administraci by melo byt zitra. Ovsem nevim, jestli tam bude vse co potrebujete - idealne si zitra pripadne napiste primo na podporu

na celý GDPR

seru, 22.05.2018 14:50:41

lidi vy ste trapný
abyste se z ňákýho GDPR neposrali

Re: na celý GDPR

Jan Šafra, 22.05.2018 20:09:21

Nejste sám. Všechny ty parazitické byrokraty v EU i u nás vykopat někam do vyhnanství v poušti a pralese, aby se tam živili vlastní prací nebo aby tam úkolovali jen sami sebe navzájem. Bohužel jsem byl přehlasován v referendu o vstupu do EU.

Re: na celý GDPR

Ustafa, 23.05.2018 14:23:34

Co to meles, vidis, ze obesilaji lidi, kteri s nima nikdy nemeli nic spolecneho a nebo dlouha leta uz bemaji, tak chteji logicky vymazat. Uz po tolika letech nakladat s mojima datama je trestne.

Výmaz všech mých dat

Ing. Josef Spáčil, 22.05.2018 13:57:14

Prosím o výmaz všech mých dat z vaší databáze.Děkuji,Josef Spáčil

článek

marie, 22.05.2018 13:52:15

nechci už dostávat tyhle emaily.Díky.M

Preju pevne nervy moderatorum diskuze

PeTe, 22.05.2018 13:41:49

Preju pevne nervy vydrzet ten naval lidi, kteri si mysli, ze skrze diskuzi pod clankem mohou zadat o vymaz udaju. Hloupost je bohuzel nekonecna. Drzte se..

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

adresát neznámý, 22.05.2018 13:53:29

Moderátor této diskuse si za to může sám, nebo ten, který rozeslal lidem mail s odkazem,

"Na tento e-mail, prosím, neodpovídejte. Pokud máte k tomuto tématu jakékoliv dotazy anebo připomínky,
tak nám je neváhejte napsat do komentářů pod článkem."

který zavede adresáta na tuto stránku.
Je to skutečně vrchol hlouposti, ale nejen na straně adresátů.

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

Jan, 22.05.2018 14:31:34

Mě hlavně zaráže ten počet lidí, kteří tvrdí, že o WEDOSu do teď neslyšeli, ale nějakým způsobem jim přišel jejich mail. Tak kde ty maily WEDOS bere?

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

Anal Dildos Ltd., 22.05.2018 15:46:49

Vždyť sám vidíte, že ti prudce intelektuálně vybavení jedinci jsou schopni svou supertajnout a megasoukromou emailovou adresu plácnout přímo do diskuse. :-D

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

Wedos wedos, 22.05.2018 18:50:40

Kupuje je u borců jako Barta a jeho Elephant orchestra?
Prosím wedos, ať se pochlubí. Také nensem zákazníkem a GDPR email mi prisel.

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

Konstantin Dvorakovsky (WEDOS), 23.05.2018 12:48:51

Dobrý den, pokud vám přišel daný email to znamená že u nás máte klientský účet kde je loginem váš email. Účet se nemohl vytvořit jen tak sám od sebe, vyžaduje to potvrzení resp. přihlášení do vašeho emailu. Pokud u nás nemáte žádné služby a máte účet, stačí se přihlásit a účet zrušit dle návodu který je v poznámce v úvodu.

Re: Preju pevne nervy moderatorum diskuze

MichalT, 22.05.2018 15:34:54

myslim, ze tady v ty diskuzi by meli dovolit moderatorovi nektere lidi vylozene trolit :D

inteligence nekterych prispevku je do nebe volajici - nejvic samozrejme krici ti, kteri vyplnuji svoje e-maily vsude mozne a vubec si nepamatuji, kde to vsude zadali.

VYMAZ

JIŘINA, 22.05.2018 13:00:18

Dnes jsem jsem o Vás četla poprvé nevím ani čím se zabýváte takže nevidím duvod ,aby jste uchovávali mé osobní udaje a proto žádám a výmaz.

odkaz na sekci GDPR

Ondřej Mikšovský, 22.05.2018 12:48:59

Také jsem nenašel v administraci odkaz na sekci GDPR. Potřeboval bych zprostředkovatelskou službu. Kde ji mám hledat?

Re: odkaz na sekci GDPR

Dominik Hnízdo, 22.05.2018 13:42:48

Dle odpovědi podpory bude sekce GDPR v administraci dostupná od 23.05.2018

Re: odkaz na sekci GDPR

Petr Holomek, 23.05.2018 12:09:11

Dobrý den, je 23.5. a GDPR v administraci stále nemohu nikde najít. Kde je chyba?

Petr

Re: odkaz na sekci GDPR

Dominik Hnízdo, 23.05.2018 13:01:13

Prý to budou přidávat postupně od 23.5. Tak snad někdy.

Re: odkaz na sekci GDPR

Petr Říha, WEDOS Internet, a.s., 24.05.2018 08:50:56

Dobrý den,

zpracovatelskou smlouvu pro hostingové služby naleznete v zákaznické administraci detailu služby v sekci "Kontaktní údaje (provozovatel)", kde je možné smlouvu stáhnout s elektronickým podpisem.

Pro doménu pak v zákaznické administraci detailu konkrétní domény pod tabulkou s názvem "Zpracovatelská smlouva č. xxxxxxxxxx", kde je možné smlouvu stáhnout s elektronickým podpisem.

Výmaz mých údajů

Renata Černá, 22.05.2018 12:03:42

Výmaz

Výmaz

Pavel Randáček, 22.05.2018 12:00:07

Dobrý den smažte můj email a kompletně můj účet , už jsem o to žádal několikrát

Re: Výmaz

MichalT, 22.05.2018 12:03:03

ucet jde smazat pres uzivatelskou administraci:

zakaznicky ucet -> zakaznik -> zruseni uctu.

Re: Výmaz

marketa.simurdova@seznam.cz, 22.05.2018 13:20:16

Pokud jsem si ale u Vás žádný účet nezakládala, nikdy se neregistrovala, tak se ani nemohu přihlásit a touto cestou účat smazat. Tyto stránky vidím poprvé a také jsem u Vás evidována a také nechci. Také prosím o smazání účtu a všech osobních dat. Nesouhlasím s jejich nakládáním.

Re: Výmaz

marketa.svandrlikova@seznam.cz, 22.05.2018 13:21:49

Prosím o výmaz marketa.svandrlikova@seznam.cz

Re: Výmaz

Analni Koliky s.r.o., 22.05.2018 13:32:57

Diky, Marketo, vas email jsem si poznacil, zustaneme v kontaktu.

Re: Výmaz

marketa.svandrlikova@seznam.cz, 22.05.2018 15:37:32

dekuji

Re: Výmaz

:), 24.05.2018 10:41:13

Dobrej název firmy :D

Výmaz

xxxx, 22.05.2018 11:31:19

Dobrý den,
žádám o výmaz osobních údajů z vaší databáze

Re: Výmaz

MichalT, 22.05.2018 12:03:54

Velice inteligentni pozadavek - jak asi maji poznat, kdo jste, kdyz se podepiste XXXX ? :D

Re: Výmaz

Pavel Randáček, 22.05.2018 12:20:23

Dobrý den,
žádám o výmaz osobních údajů z vaší databáze

Re: Výmaz

prezident Milos Zeman, popelnicek, 22.05.2018 13:29:41

ja taky

Re: Výmaz

Ovcacek, 22.05.2018 15:38:43

Milosi, tady muzu psat jenom ja.

GDPR

miroslav, 22.05.2018 11:27:12

Prekvapuje ma že niekto chce vymazať osobne udaje ak chce využivať nejaku webhostingovu službu. Už z principu zakona o učtovnictve je jedinou možnou cestou neposkytnuť svoje udaje jedine službu nevyuživať. Takže nie vymaz osobnych udajov ale zrušenie služby je cesta a nasledne žiadost o zmazanie osobnych udajov. Avšak zrušenie osobnych udajov z učtovnictva (faktur) je zo zakona nemožne. Ak ma niekto iny nazor rad sa poučim. Jediny problem GDPR je podla mna ako zabezpečovať osobne udaje proti zneužitiu nie isť proti zakonnemu zberu dát. Inak prekvapuje ma ako môže niekto kto vyušiva facebook braniť svoje dáta... svetu ich poskytol cez FB dobrovolne...

Re: GDPR

Pavel Randáček, 22.05.2018 12:24:52

Zřejmě už 3 roky nemám žádné weby a ani je už nechci , ale oni si uchovávají vaše údaje a je to otravný když vám pak chodí tyhle bláboly.

Re: GDPR

MichalT, 22.05.2018 15:42:44

Presne tohle, Pavle, resi GDPR (mimo jine) = uchovavani udaju po nezbytne dlouhou dobu - nekolik let po te, co jiz nemate zadnou sluzbu myslim neni nezbytne nutne :) Tzn snad se do budoucna muzeme tesit z mene podobnych e-mailu

Re: GDPR

Grzegorz, 22.05.2018 18:57:52

No a nebo si Pája mohl účet smazat a měl by po problémech, na tohle opravdu není třeba GDPR, stačí selský rozum :-)

výmaz mých dat z vaší databáze

Miloslav Krňávek, 22.05.2018 11:15:47

Dobrý den.
Nevím ani kdo jste a odkud jste získali mé data včetně email adresy , takže žádám o výmaz mých dat z vaší databáze .
Děkuji . M. Krňávek

výmaz

gerber@centrum.cz, 22.05.2018 11:02:57

Dobrý den, prosím o výmaz z databáze. Nechápu, proč z vašeho mailu není možnost odhlášení.
Děkuji

Re: výmaz

Konstantin Dvorakovsky (WEDOS), 22.05.2018 11:47:57

Dobrý den, klientský účet můžete zrušit dle návodu https://kb.wedos.com/cs/zakaznik/zruseni-uctu.html

Re: výmaz

Pavel Randáček, 22.05.2018 12:18:18

Dobrý den,
žádám o výmaz osobních údajů z vaší databáze

výmaz

gerber@centrum.cz, 22.05.2018 10:58:27

Dobrý den, prosím o výmaz z databáze. Nechápu, proč z vašeho mailu není možnost odhlášení.
Děkuji

žádost o výmaz z databáze

Zora Zamecnikova, 22.05.2018 10:50:06

Jak je možné, že posíláte info o GDPR a přitom ve vašem emailu neexistuje možnost odhlásit odběr emailů? Co to je? Prosím vymažte mne z vaší databáze.

GDPR

Rubáš, 22.05.2018 10:34:35

Prosím o odebrání osobních údajů.

vymaz osobnich udaju - zadost

Jaroslav Seckar, 22.05.2018 10:15:55

Prosim o kompletni vymazani mych osobnich udaju z Vasich DB. Dekuji

Re: vymaz osobnich udaju - zadost

Konstantin Dvorakovsky (WEDOS), 22.05.2018 10:28:13

Dobrý den, žádný Jaroslav Seckar v naší DB neexistuje

Pěkné, ale děsí mě komentáře

Honza, 22.05.2018 09:52:46

Děkuji, moc hezky napsané.
Chtěl jsem to využít pro svůj web, ale když čtu některé komentáře, tak mě docela děsí se tím vůbec zabývat. Zdravý rozum či tolerance jsou zjevně pro spoustu Čechů sprostými slovy ...

GDPR

Václav Vašek, 22.05.2018 09:31:21

Upřímně: jako zákazník nejen WEDOSu, ale i řady jiných subjektů, ZÁSADNĚ NESOUHLASÍM S EXISTENCÍ PTÁKOVINY JAKO GDPR a dalších regulací na ochranu osobních a jiných údajů. Když dáte někomu nějaké údaje, tak je prostě má a je čistě na smluvním vztahu a ujednání, co s danými údaji bude dělat. Pokud toto ujednání poruší, pak je na místě stejný proces jako při jakémkoli jiném porušení smlouvy. Nic jako GDPR není zapotřebí. Nic to neřeší, pouze to kladevysoké administrativní nároky na ty, co to hodlají dodržovat. A hádejte, jak s tím naloží ti, co to dodržovat nehodlají: správně, vytřou si s tím (_!_). A nenaděláte s tím nic.

Takže moje údaje klidně zpracovávejte tak, jako doposud.

Re: GDPR

Tomáš Marný, 22.05.2018 10:33:20

Je jednoduché nenávidět něco, o čem víte tak málo.. GDPR řeší mimo jiné i to, že pokud někdo koupí Vaše osobní informace (ať už legálně nebo ne, stejně to dohledat nejde), bez Vašeho souhlasu s nimi nemůže nijak nakládat. A jestli to lidé budou dodržovat nebo ne ukážou první pokuty, které dsotanou ti, co nebudou..

fotografie na mém webu

Šonská, 22.05.2018 08:21:32

Prosím o zprávu, zda mohu dát na svůj web jakékoliv fotografie a své příspěvky bez omezení.

Re: fotografie na mém webu

miroslav, 22.05.2018 11:30:57

vaše foto i nauzory su len vaše a môžte si ich dať ako chcete na svojom webe, FB či inde, problem je kopirovanie z inych webov čo je o autorskom zakone nie GDPR.

odeberte moje osobni udaje z vasi databaze

Brožík, 22.05.2018 08:07:30

Dobry den,
nepreji si abyste ve sve databazi uvhovavali muj mail. Co nejrychleji moje osobni udaje smazte ze sve databaze. Brožík

GDPR

LJ, 22.05.2018 08:04:52

Kde v administraci najdu sekci GDPR?

g...

Erik Wagner, 22.05.2018 07:51:51

Nesouhlas

Nedouhladim

Karel Pohludka finanční dům osteava, 22.05.2018 07:43:37

Nesouhlasím a ze jse ted zveřejnite IP adresu ze ktere jsem to odeslal, pod článkem na vašich stránkách. Tímto porusujete zákon o ochraně osobních údajů pracují pro ČNB. Nepřeji si a Uz jsem Vás o tom informoval a dával písemný nesouhlas s jakým kolik nakládání mých osobních dat. Tak Jak jsi dovolujete mi posílat Email a používat me osobní data. Tohle porušení oznámim na pazricnem místě

Re: Nedouhladim

romano bongo, 22.05.2018 09:35:07

Nejdriv se ale naucte psat, prosim :)

Re: Nedouhladim

MichalT, 22.05.2018 10:19:19

V CNB pracujete na pozici uklizece? Vas projev tomu napovida :) Jeste ze jste se nedostal nekam na lepsi pozici do Bruselu - protoze po vas by to GDPR 100% nikdo neprelouskal :)

GDPR

Jaroslav, 22.05.2018 07:40:02

Kdo potřebuje poradit, projeďte internet a pomocníků se nabízí hodně. A většinou skoro zadarmo (skoro). Opravdu mě pobaví, když jako živnostník zaplatím měsíčně ať vydělám ,nebo ne sociální a zdravotní a teď další poplatek. Potom vyleze kdejaký parazit a začne uplatňovat jakési přiblblé nařízení EU. Prosím Vás selský rozum chci používat dál a ponechat si jej.Při mém obratu pokud mě někdo nabonzuje, nebo přijde aktivní úředník bude pokuta snesitelná a potom rozhodnu, jestli začnu dělat bez ŽL, nebo co dál. Rozhodně ale tohle nemíním respektovat.

nesúhlasím

dd, 22.05.2018 07:39:21

Souhlas musí být poskytnutý svobodně a jednoznačně.

Jako souhlas ale nemůže být chápáno „mlčení“ zákazníka (v tomto ohledu opravdu neplatí, že mlčení je souhlas).

nesouhlas

Rychlá rota, 22.05.2018 07:22:03

Mám naprosto totožný názor. Název wedos slyším poprvé a též si nepřeji, aby uchovávali mé osobní údaje. V emailu bylo, že nemusím nic potvrzovat, ale. Naopak gdpr je postaveno tak, že uchovávat data od května 2018 lze pouze pokud k tomu je dán výslovně souhlas. Takže někdo porušuje predpisy?

Re: nesouhlas

Lukas, 22.05.2018 10:11:46

Vase tvrdenie nie je spravne. Suhlas je az tou poslednou moznostou, okrem neho je k dispozicii dalsich dovodov, vdaka ktorym sa osobne udaje mozu spracovavat. Jednym z nich je aj opravenny zaujem = pokial ste niekedy nieco nakupili od wedosu, mozu Vam zasielat ponuky sluzieb.

Nesouhlas

ren, 21.05.2018 23:54:04

Zvláštní, že jsem vám ani nikdy žádný souhlas nedala. Jméno vaší firmy slyším poprvé a jenom a pouze díky emailu a novému zákonu? Jak jste přišli na můj kontakt, když nejsem a nikdy jsem nebyla zákazníkem. Hosting mám úplně u jiné firmy a to už léta letouci. Nedávám souhlas aby jste nadále uchovávali mé údaje.

Re: Nesouhlas

Anonym, 22.05.2018 05:18:02

Mám naprosto totožný názor. Název wedos slyším poprvé a též si nepřeji, aby uchovávali mé osobní údaje. V emailu bylo, že nemusím nic potvrzovat, ale. Naopak gdpr je postaveno tak, že uchovávat data od května 2018 lze pouze pokud k tomu je dán výslovně souhlas. Takže někdo porušuje predpisy?

Re: Nesouhlas

Obcan, 22.05.2018 06:52:53

Si myslite, ze firma taehoto tipu nema nic lepsie napraci iba dopisovat si do databazi vase maili. Sa zobudte a druhy krat si zapiste do notesa kde sa registrujete aby ste sa potom verejne nezhadzovali.

Re: Nesouhlas

Pavel, 28.05.2018 09:40:13

tipuji, že polovina z vás se účastnila nějaké té soutěže o něco od Wedosu a tím jim ty údaje předala

GDPR pro minie-shop

Jan Krebs, 21.05.2018 23:44:18

Dobrý den,

potřeboval bych trochu poradit jak GDPR mohu zpracovat, pokud provozuji malý e-shop ?
Abych byl krytý právě před těmi pokutami.
Kdyby se třeba našla dobrá duše, která by to se mnou prošla, byl bych vděčný.

Moc díky za pomoc
Honza

Mám niečo odsúhlasiť?

Ján Parada, 21.05.2018 23:00:54

Nevidím, či mám niekde kliknúť na súhlas s GDPR. Ak nie, tak OK, lebo súhlasím so zmenami, s tým GDPR.