Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Nonstop zákaznická podpora' - fórum

21.03.2011
Již 2 týdny je ve zkušebním provozu nepřetržitá zákaznická podpora včetně nocí, víkendů a svátků. Jsme stále k dispozici na chatu a e-mailu. A jak to bude s telefonickou podporou?

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

nefungujeto

inkognito, 27.07.2017 20:33:32

marně se snažím najít debilní email na vašich stránkách, abych se mohla na něco zeptat

na rozdíl od jiných provozovatelů obdobných služeb vás není možné kontaktovat normálně tedy telefonicky nebo alespoň emailem bez přihlášení

heslo neznám zpaměti a mám v jiném místě

všechny své domény přesouvám okamžitě jinam

Re: nefungujeto

Josef Grill, WEDOS, 27.07.2017 22:16:45

Dobrý den,

pokud byste se podepsal, tak bychom Vás třeba mohli dohledat v naší databázi. Takhle nemůžeme pomoci.

Na našem webu www.wedos.cz máme jak telefon, tak i kontaktní formulář, kde je možné nás kontaktovat.

Tohle fakt zabírá

pan Inkognito, 17.05.2017 11:00:27

<plaintext>

Podpora

Petr Novák, 17.05.2016 02:08:16

Podpora je poslední dobou jedním slovem tragédie. Ať máte sebelépe vysvětlené co podpora provádí a co ne, stále to neospravedlňuje neprofesionální přístup, kdy je téměř na každý můj požadavek odpovězeno, že si mám dané informace vyhledat sám. Je smutné že platím za služby někomu, kdo ke mě má podobný přístup, ač jeho motem je Můj zákazník, můj pán. Na podpoře jsou i vstřícné vyjímky, pane Vendl k nim ale rozhodně nepatří.