Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Nejčastější dotazy k webhostingu NoLimit' - fórum

27.01.2015
Chtěli jste informace "ze zákulisí" ke službě webhosting NoLimit. Tady je máte :-)

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

ftp na ip

Jiří Stárek, 08.02.2015 22:44:36

Proč nemáte možnostu ftp přístupu nastavit povolené IP - hodně by to mohlo většině útoků...

Re: ftp na ip

Zdeněk Grůza, 05.07.2017 20:33:32

Pokud vím, tak FTP útok lze udělat dost těžko. Maximální nějaký Brute Force, ale jinak to asi nejde pokud nemáš FTP údaje v kódu (z nějakého důvodu).

SSL certifikaty

Tom, 03.02.2015 20:23:48

K tematu https certifikaty & neduveryhodna CA:
Proti registraci a overeni vlastnictvi domeny si muze clovek obstarat zakladni certifikat u StartCom CA.
viz startssl.com

Linky na WedosDisk

Ondra, 03.02.2015 14:01:44

Trochu mi tady chybí možnost poslat odkaz ke stažení z wedosDisku, když tedy nemohu na web nahrát soubor ke stažení, pokud není veřejně přístupný.

SSH a Drush

Hop, 31.01.2015 07:31:23

Bude někdy možné u NoLimit webnostingu používat SSH a Drush příkazy?

Rudy on Rails

pp, 29.01.2015 14:19:26

RuDy na kolejích, to zní děsivě ;)

.NET

Pavel Pěknica, 28.01.2015 20:01:08

Dobrý den,
planujete ASP.NET hosting?

Pokud ano, tak řádově kdy?

Děkuji.

Pavel

oddelenie webov open_basedir

Martin Džubák, 28.01.2015 14:02:55

Chcelo by to moznost oddelit domeny a subdomeny cez open_basedir. Ak mi teraz niekto nahekuje Wordpress na jednej domene, tak ide do haja cely multi hosting.

Nastavit open_basedir v .htaccess nestaci - to sa da vypnut cez dalsie .htaccess vo vnorenom adresari. Chce to php_admin flag v httpd.conf, aby nebolo mozne zapnute open_basedir cez FTP a PHP vypnut.

Podpora PostgreSQL, Git

Kuba, 28.01.2015 13:29:42

Přidávám se ke kolegovi níže.

Také bychom ocenili nějakou formu podpory PostgreSQL. Modul v PHP by byl dostatečný, databázi provozujeme ve VPS. Samozřejmě integrace v rámci hostingu by byla ještě lepší, ale chápu, že je podstatně náročnější...

Dále bychom ocenili podporu Gitu pro nasazování webů na hosting z repozitáře umístěného na githubu/vps apod.

V článku několikrát zmiňujete novou službu, která by výše popsané mohla splňovat - kdy budou k dispozici detaily? Určitě oceníme více možností, byť za vyšší cenu.

Díky,

Kuba

PostgresSQL modul v PHP

Martin, 28.01.2015 13:00:24

Co mi osobně chybí je PostgresSQL modul v PHP. Zákazník chce zůstat u vás a využívat SSD řešení pro rychlé poskytování malého webu, ale chtěl by na webu současně vykonávat dotazy na externí PostGIS databázi...

VPS - oddělení provozu

Petr, 28.01.2015 08:36:31

Dobrý den,

když si na vaší VPS pustím tcpdump, vidím i provoz na cizích VPS.

Plánujete nějaké řešení?

Re: VPS - oddělení provozu

Luděk Janča, Wedos, 28.01.2015 10:35:32

Dobrý den,

řešení aktuálně testujeme. Prozatím ale nemáme stanoven termín nasazení.

wheder, 30.01.2015 11:38:57

A neuvažujete i o možném propojení vlastních VPS pomocí izolované šifrované VPN?

Tom, 03.02.2015 20:33:44

Za to bych se taky primluvil.
Jinde tato moznost existuje.
Mit vlastni izolovanou LANku mezi VPS zakaznika.

Jinak pro tazatele vyse, VPNku si staci jen nastavit.
Aplikovana praxe.
Jediny problem WEDOSu je, ze jim nekdy zkyta sit nebo se zacne dusit.... To je pak znat jak u sluzeb jako VoIP a VPN. Webum je toto ukradene.
Zvazte tento pohled u VPS zakazniku Dekuji.

Tom, 03.02.2015 20:36:23

tcpdump mne taky kdysi pobavil, radeji jsem jej nezkoumal blize. Jste si jist, ze se nejedna ve vetsine pripadu o broadcasty a jine smeti poruznu nastavenych sluzeb radoby "spravci"?