Diskuze ke článku 'Jak nás očerňuje údajný zaměstnanec (3) - WEDOS a free-cooling' - fórum

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Proč nepodáte žalobu?
Zdravím,
mohu znát důvod, proč se nebráníte i soudně?
Re: Proč nepodáte žalobu?
To je zbytečné. Měli bychom práci s dokazováním kdo konkrétně ten web provozuje (domněnky u soudu nestačí) a navíc nám nevnikla žádná škoda, možná spíše naopak. Web je tak špatně udělaný a informace na něm natolik nesmyslné, že se to obrátilo proti jeho autorovi. Takže už dostatečně potrestal sám sebe když strávil spoustu vyhozeného času tvorbou toho webu, místo toho aby se věnoval zlepšování svých vlastních služeb.
olej
To chlazení v oleji mě dostalo. Nedostane se ten olej po kabelech i někam mimo "vanu"?
Nejvíc mě pobavilo
Tak na tom webu jsem se hodně nasmál, prej roztažnost disků při rozdíle teplot o 10 stupňů tak to chudák můj počítač :D :D
Nekalá konkurence
Pokud se dohady potvrzují a jde opravdu o onu ovocnou firmu z Ostravy, pak Vám přeju hodně štěstí a doufám, že se Vám podaří tuto firmu úspěšně odstravit z trhu.
Na internetu by rázem ubylo spamů, ve městěch černých výlepů a odstavených aut a všem by se ulehčilo. Jednání onoho ovocného hostingu je opravdu neskutečné. Myslím že nejen já a kolegové z branže, ale i ostatní lidé už mají této společnosti plné zuby.
O webu wedosblog.com
Toto jsou údaje o doméně z whois.
Domain Name: WEDOSBLOG.COM
Registrar: GODADDY.COM, LLC
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: http://registrar.godaddy.com
Name Server: NS65.DOMAINCONTROL.COM
Name Server: NS66.DOMAINCONTROL.COM
Status: clientDeleteProhibited
Status: clientRenewProhibited
Status: clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited
Updated Date: 28-sep-2013
Creation Date: 28-sep-2013
Expiration Date: 28-sep-2014
wedosblog.com registrar whois
Updated 20 hours ago
Domain Name: WEDOSBLOG.COM
Registrar URL: http://www.godaddy.com
Updated Date: 2013-09-28 11:33:07
Creation Date: 2013-09-28 11:33:07
Registrar Expiration Date: 2014-09-28 11:33:07
Registrar: GoDaddy.com, LLC
Registrant Name: Pavel Kubejda
Registrant Organization:
Registrant Street: Vaclavske namesti 10
Registrant City: Prague
Registrant State/Province: N/A
Registrant Postal Code: 10000
Registrant Country: Czech Republic
Admin Name: Pavel Kubejda
Admin Organization:
Admin Street: Vaclavske namesti 10
Admin City: Prague
Admin State/Province: N/A
Admin Postal Code: 10000
Admin Country: Czech Republic
Admin Phone: 728982757
Admin Fax:
Admin Email: email@yahoo.com
Tech Name: Pavel Kubejda
Tech Organization:
Tech Street: Vaclavske namesti 10
Tech City: Prague
Tech State/Province: N/A
Tech Postal Code: 10000
Tech Country: Czech Republic
Tech Phone: 728982757
Tech Fax:
Tech Email: email@yahoo.com
Name Server: NS65.DOMAINCONTROL.COM
Name Server: NS66.DOMAINCONTROL.COM
Psychopat
To bude nějaký psychopat. Kdyby to byla konkurence, tak přeci pod článkem nenechá vaše komentáře s odkazy, kde uvádíte věci na pravou míru...
třeba...
Třeba to není jen blb, třeba je to promyšlený marketingový tah jak vyhrát notebook "Soutěž - napište článek proč k WEDOS". :-)
No naspal někdo ze soutěžících něco, co by na stránky Wedos přitáhlo víc lidí?
Stále dokola
Dobrý den, právě jsem přečetl všechny tři články "Jak nás očerňuje údajný zaměstnanec". Jsem u Vás asi od listopadu 2010 a kritiku na vás slyším pořád, ať už to bylo ze začátku, že za takovou cenu to nemůže kvalitně fungovat, nebo že s takovou hned zkrachujete a různé další očerňování vaší firmy. Strašně se mi líbí jak otevřeně na tuto kritiku reagujete a vše vyvracíte.
Už jsem si ale myslel, že tomu odzvonilo a nevěřící klienty konečně přesvědčili stále rostoucí čísla.
Od začátku také velmi nadšeně sleduji příběh stále rostoucího datacentra a i tady se mi velice líbí že nic netajíte.
U těchto článku jsem si napřed přečetl scrrenshot blogu, zasmál jsem se těm kravinám a až potom vaši odpověď a říkal jsem si jak to vlastně někdo mohl vymyslet, vždyť si to každý může na vašem webu přečíst, že je to jinak.
Re: Stále dokola
Dobrý den,
na první pohled to tak vypadá, ale myslíme si, že to je někdo jiný. Jedna konkrétní firma z Prahy, která má na svém webu tolik pohádek, že by se ani Božena Němcová za to nestyděla :-) . Ta firma se vydává za top firmu a na webu snad kromě názvu nemají nic pravdivého a své chyby skrývá za lživá tvrzení...
Diamantovyhosting, což byl podobný pokud dříve byl severomoravskou záležitostí, ale tady všechny informace vedou jinam...
V podstatě nám ty články ani nevadí. My jsme na to zareagovali a alespoň jsme se připomenuli s tím, že u nás nic nešidíme a máme udělané vše kvalitně.
Re: Stále dokola
Mno blog je už nedostupný... Asi měli raději přemýšlet nad lepším zabezpečením než nad tím jak někoho pošpinit ;)