Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Vyhodnocení soutěže Uhodni počet podlahových kostek v Datacentur WEDOS' - fórum

04.09.2013
Máme dalšího hrdého majitele notebooku WEDOS. Tentokrát to bylo velmi složité a komplikované a i smutné rozhodování.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Skvělý

Libor Kašpar, 06.09.2013 23:50:13

Skvělý no :P Nejlepší tipy nevyhrají jen kvůli tomu že neobjednali doménu, no co, pravidla jsou pravidla. Já si doménu objednával, ale nestihl uhradit, protože jsem musel jet pryč. Pěkný no :) Teď už nemám ani chuť dál soutěžit..

Re: Skvělý

Libor Kašpar, 07.09.2013 00:03:52

Teď jsem zmatený, proč tam píšete toto: Smutný dodatek - 2 nejlépe tipující neměli v pořádku nákup domény a proto dostanu jen tričko. A přitom ste vybrali výherce s nejlepším tipem? :)

Stanislav Illek, 07.09.2013 07:33:18

Dobrý den,

správná odpověď byla 393 podlahových kostek.
První dva nejlepší tipy (390,396) nezískaly notebook, protože nebyly splněny všechny podmínky.

Výherce hlavní ceny, který měl dle pravidel vše v pořádku, tipoval 387 ks.

Libor Kašpar, 07.09.2013 11:35:32

Jo takhle :D Vy jste tam akorát ty dva nenapsali do tabulky

Díky

Martin Knor, 05.09.2013 21:36:00

Díky alespoň za to tričko, byl jsem na dovolené a bohužel nestihl doménu zaplatit, tak třeba v příští soutěži :)

Chybějící tip

Jan Zaškolný, 04.09.2013 17:10:02

Dobrý den,
již jsem to psal na Facebook, ale nikdo nereagoval, tak to kopíruji i sem...
"Chtěl bych se zeptat, kam zmizel můj tip, který jsem včera přidával? Rozhodně vás nechci obviňovat ze zmanipulování soutěže, to bych si nedovolil, nicméně je mi to teď trochu záhadou, že ten svůj tip nikde nevidím... ID 64691"

Re: Chybějící tip

Stanislav Illek, 05.09.2013 09:32:28

Dobrý den,

prohledali jsme celou diskuzi a našli pouze Váš tip z první tipovací soutěže.

Pravidla

Blb :), 04.09.2013 16:56:22

Nemohli by jste prosím psát prosím komplexní pravidla už nahoru, nebo do jednoho odstavce? :D Nahoře píšete "dlaždic, které lze rozebrat" a to jsou pokud vím, i ty okolo zdí, kde jste pokládali rozvody hasícího systému.. uprostřed zase jen celé.. je to moje blbost, že jsem ten text nepřečetl celý, ale když po několikátý narazím na stejně vypadající "Jak se zapojit" a "Zaregistrujte si novou doménu .CZ", tak to automaticky přeskakuju, protože jsem to už četl a myslím, že nejsem sám :)

Re: Pravidla

Stanislav Illek, 05.09.2013 09:46:42

Dobrý den,

je třeba to číst celé a splnit všechna pravidla. Zrovna v této soutěži nejpřesnější tip nevyhrál notebook, protože nebyla zaplacená doména.

Pokusíme se ty nejdůležitější části pravidel co nejvíce zvýraznit.