Diskuze ke článku 'Výherci soutěže 111x NOTEBOOK' - fórum
Nový příspěvek
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Nápad
Vím, že soutěže jsou fajn, kreativní a je v nich větší šance na úspěch.
Ale pokud jsou nějaké problémy (věřím že ne), tak proč jednoduše každý den nevylosovat jednoho výherce např. podle ID?
Re: Nápad
Dobrý den,
losováním bychom porušili zákon (za určitých okolností). Takže to musíme dělat jinak.
Bude pokračování?
Nějak se nám zasekla soutěž o 111 notebooků, anebo je to jen můj pocit?
Že by došly nápady na souutěžní otázky anebo proč se nepokrčuje každý den, jak bylo uvedeno?
Re: Bude pokračování?
Dobrý den,
dnes budeme spouštět nový web - nové soutěže. Na stávajícím místě to bylo nepřehledné. Děkujeme za pochopení.
No nějak Vám to stále vázne?!
Nějaký problém s hostingem?, či doménou?
Asi néé, tak to by chtělo nějakýho novýho webmastera!!!
Jinak jste SUUUUPR !!!!!
S pozdravem Tom.
já už jsem si zvyknul, že dnes znamená u wedosu zítra :) aspoň to platí u vyhodnocování soutěží
hned jsem si řikal, že to dneska určitě nebude... nový web - spousta práce - málo času
já tohle naprosto chápu :)
Dobrý den,
nový web máme zde:
http://soutez.wedos.com/
Pokud jde o vyhodnocování, tak my uvádíme, kdy zveřejníme výsledky, ale v pravidlech každé soutěže je to tak, že to zveřejníme nejpozději do X dní poté. Většina soutěží byla snadná a vyhodnocení jednoduché, ale některé jsme předem neodhadli. Například chyb přišlo několik tisíc a tak vyhodnocení je složité. Stejně tak dárky k narozeninám byly skutečně moc pěkné a hodnocení moc náročné.
Výsledky
Kvituji soutěže a i když jsem se svými cca 35 převedenými doménami nevyhrál, blahopřeji vítězi. Co se mi ale nelíbí, že jsou dána určitá kritéria, ale již není uvedeno, jak je výherce splnil, což lze považovat za samozřejmost a transparentnost soutěže.
Re: Výsledky
Dobrý den,
všechny podmínky soutěže kontrolujeme a již několikrát se nám stalo, že jsme vyloučili vítěze, protože neměl například uhrazenou doménu.
Další soutěže
Také se mi zdá, že se soutěže nějak "zasekly" - co se děje? Také se chci zeptat, kdy by mohly přijít výherní notebooky?
Re: Další soutěže
Dobrý den,
my jsme se rozhodl udělat nový web, protože na tomto stávajícím to je nepřehledné. Soutěže budou pokračovat od pondělí 7.října.
Každým dnem čekáme dodávku notebooků a tak začneme rozesílat.
Re: Další soutěže
Děkuji za odpověď, nemyslím si, že by to na tomto webu bylo nepřehledné, naopak mě to plně vyhovuje a bojím se dalšího "new-look" alias HTML5 přeplácaného vzhledu, kde vyskakují všemožné věci při najetí myši a nebo se vše musí rozklikávat. V jednoduchosti je síla! Hlavně mi nevyhovují neustále změny všech webů poněvadž všichni mají tendenci měnit to, co dlouhou dobu funfuje, nemám rád, když se to "mění pod rukama".
výhra
Chtěl bych napsat všem co tuto soutěž zpochybňují.
Nejsem nikoho z WEDOSu znamí apod. a stejně sem vyhrál.
Takže soutěžte!
Přeji Vám,aby se i na Vás usmálo štěstí a vyhráli jste.
Výhra notebooků? Pravda nebi lež?
Tak nevím, celá ta jejich kampaň je podivná. Všude píšou, že si stačí koupit cz.doménu a můžete vyhrát. Prozatím žádného výherce co si zaregistroval cz.doménu v seznamu nevidím......
Re: Výhra notebooků? Pravda nebi lež?
Dobrý den,
u každé soutěže jsou podmínky a každého zákazníka jsme vyhlásili. Nikdo není fiktivní a již brzo ukážeme fotodokumentaci.
Re: Výhra notebooků? Pravda nebi lež?
Chtěl bych se zastat Wedosu. CZ doménu jsem zakoupil, zaplatil a ... už jen čekám až notebooky přivezou :-)
www.mojeweberovka.cz
chce to výherkyni
ahoj tak jak na to tak koukám tak vyhrávají zatím samý chlapi....
Soutěž o návrh trička
Dobrý večer. Kdy prosím zveřejníte výsledky soutěže o grafický návrh trička?
První termín byl 7.9., pak to někdo přepsal na 9.9., dnes je to opět přepsáno na 11.9., ale vypadá to, že ani dnes se jméno výherce nedozvíme
Re: Soutěž o návrh trička
Dobrý den,
článek je již připraven. Během noci zveřejníme. Měli jsme moc dlouhou diskuzi nad výběrem vítěze. Bylo to moc složité.
Děkujeme za pochopení.