Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Mega narozeniny WEDOS 2013 - představení' - fórum

28.08.2013
Krátké představení naší akce "Kup doménu .CZ u WEDOS a vyhraj jeden ze 111 notebooků FUJITSU".

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Nedodržení deklarované dostupnosti 99,99%

Standa, 11.11.2013 21:21:17

Jelikož dnes došlo k nedostupnosti webů mnoha mých zákazníků a nepomohlo mi u nich dnes ani vaše neustálé ujišťování o vašich "nepřekonatelných" službách, že máte vše NEJ, čekal bych na tomto místě alespoň vyjádření odpovědných osob k poruše.

Jelikož porucha trvala téměř deset hodin, nedokázali jste dodržet vámi deklarovanou garanci dostupnosti 99,99%, kterou jste tak u dotčených webů překročili více než desetinásobně.

Re: Nedodržení deklarované dostupnosti 99,99%

Josef Grill, WEDOS, 11.11.2013 22:21:58

Dobrý den,

o problému s jedním z našich serverů jsme informovali hned na několika místech. Informovali jsme na sociálních sítích (průběžně) plus upozorněním na našem webu, chatu a hláškou v telefonech.

Jen pro informaci tento problém je prvním podobným zásadním výpadkem, který nás za 3 roky činnosti postihl. Výpadek trval několik hodin a dotkl se cca 1% hostovaných domén. Problém byl na 1 z více než 200 serverů. A část domén fungovala již ráno a postupně jsme obnovili vše.

Naši zákazníci zároveň dostali e-mail s omluvou a vysvětlením. V tomto směru není našemu chování a přístupu co vytknout.

Tomáš Ernest, 12.11.2013 09:54:08

Dobrý den,
musím se bohužel důrazně ohradit, proti výše uvedenému tvrzení.
Včerejší výpadek se nás dotkl velice citelně a společnost Wedos se doposud neobtěžovala ani s omluvným e-mailem, ani s nabídkou kompenzace za nedodržení smluvních podmínek ať už co se týká deklarované dostupnosti, tak hlavně následné "obnovy" ze zálohy.
Na našem hostingu si připlácíme za balíček "NoLimit Extra", který zahrnuje každodenní zálohování webu. Data po včerejším výpadku však byla bohužel obnovena ze zálohy staré 5 dní!! Vzhledem k tomu, že na hostingu provozujeme e-shop, tak nám tato chyba způsobila opravdu dost velké problémy.
Doposud jsem byl s hostingem spokojen, ale po této zkušenosti jsem nucen vážně zvažovat přechod k dražší konkurenci.

Josef Grill, WEDOS, 12.11.2013 10:05:18

Dobrý den,

všem klientům, kterých se to týkalo jsme poslali omluvný e-mail s vysvětlením.
Zároveň jsme všem napsali o případné kompenzaci.

Pokud máte balíček Extra, tak jste navíc dostal speciální e-mail, kde byla informace o tom, že novější data je možné získat přes naši zákaznickou podporu. Stačí jim napsat a my obnovíme data z minulého dne.

Věřte nám, že děláme maximum pro spokojenost všech našich klientů a stejný problém může nastat kdekoliv a kdykoliv. Data doporučujeme zálohovat plus je zálohujeme pravidelně my plus ještě dáváme každému klientovi 5 GB prostoru na WEDOS Disk.
Obnova ze zálohy byla provedena v nejkratší možné době.

Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Standa, 01.12.2013 10:03:04

"...stejný problém může nastat kdekoliv a kdykoliv."

Mám to chápat tak, že je úplně jedno, že máte, jak tvrdíte, nejmodernější datacentrum? To si děláte prdel, ne?

Vyhrál někdy někdo něco ?

Jan Voňka, 19.09.2013 14:46:20

Já jsem ještě nikdy nic nevyhrál - třeba to vyjde tentokrát. Starý počítač, na kterém doma pracuju, mi dodělává a tak se koukám po něčem novějším - tudíž mi šance u Wedosu přišla vhod. Byl by to hezký dárek i k mým narozeninám, které slavím 22.9. :)

Návrh na tričko

Marek Dvořák, 01.09.2013 15:21:09

Triko s krátkými rukávy,bavlněné 100% - barva černá.
V levém horním rohu deventní nápis,rozměr tak 5x11cm s nápisem WEDOS a popř na zádek graf,várh s notebookem !

otázka

Adam Vent, 29.08.2013 18:32:11

a jde wedos tričko získat i jinak ? nosil bych ho třeba do školy

Re: otázka

Josef Grill, WEDOS, 29.08.2013 18:51:25

Dobrý den,

nyní bude hodně příležitostí. Rozdáme jich stovky a do budoucna jistě další.

připomínka

Adam Vent, 29.08.2013 18:29:23

A co vaši stávající klienti ?

Re: připomínka

Josef Grill, WEDOS, 29.08.2013 18:50:51

Dobrý den,

celá akce je pro všechny klienty, vyhrát může každý (i stávající) klient.

Re: připomínka

Adam Vent, 29.08.2013 19:58:50

aha...tak to jo :) já si myslel že pouze noví