Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Otázky zákazníků a odpovědi WEDOS - díl 1. ' - fórum

06.06.2013
Vyzvali jsme vás k položení otázek, které se týkají WEDOS. Přinášíme odpovědi. Snad to je pro vás zajímavé. Pokud bude zájem, tak vše rádi zopakujeme.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Dotaz!

Marek Dvořák, 01.09.2013 15:36:18

Mohl bych Vás poprosit,zda by jste mi nemohli zaslat jedno vaše reklamní tričko WEDOS,rád bych Vám tímhle způsobem dělal vlastně reklamu na vaše služby atp. - kdyby jste jich náhodou mohli poslat několik,pak bych je rozdal podobným "nerdům" do komplů.kteří možná někteří hodlají využívat Vaše služby.Chápete.Pokud to není možné,tak se nezlobte,že jsem Vás obtěžoval,ale pokud ano,tak Vám budu velmi vděčen a budeme Vám dělat kompletní advertising! Předem Vám vělmi děkuji!
Adresa pro případné zaslání je:

Marek Dvořák
Jakubov 8
67544 p.Lesonice

Převod akcií

Martin Pruša, 08.06.2013 08:29:41

Já bych měl dotaz proč převod akcií trvá několik měsíců. Jediné co člověk dostane tak ujištění, že se na tom pracuje a že to bude vyřešeno za pár dní. U mne totálni ztráta důvěry. Kdybych si dal auto do servisu a neustále bych slyšel, že to bude za pár dnů hotové tak už tam to auto nedám. Nebo v restauraci mi neříkají 15x že už to bude uvařené za 20 minut. Omluvu beru jednou ale 10. omluva je směšná a ubohá. Sice je wedos levný, ale klientům po této zkušenosti doporučuji jiné společnosti.

Re: Převod akcií

:-), 09.06.2013 16:58:45

Srat na Vas - penize mame tak co prevadet. Asi tak to ted funguje ve wedosu.

Josef Grill, WEDOS, 09.06.2013 17:20:48

Dobrý den,

představte se nám, prosím. To bude lepší. My se za uvedené problémy umíme omluvit a umíme chybu přiznat a umíme se i podepsat...

Zkuste si přečíst i náš článek:
http://datacentrum.wedos.com/a/263/zamysleni-ne-nejsme-bez-chyby-ale-.html

U akcií jsme to opakovali několikrát. Musíme to technicky vyřešit. Nemám žádnou možnost, jak to udělat jinak. Máme nějaké technické možnosti a má to i nějaké bezpečnostní omezení, které nedokáži já (a ani nikdo jiný) obejít.

Nedokončení evidenční změny u akcií nemá na nic vliv. Obě strany (kupujícího a prodávajícího) jsme informovali, že to bude nějakou dobu trvat. Ještě jednou se omlouvám za komplikace a věřím, že se to co nejdříve vyřeší.

Josef Grill, WEDOS, 09.06.2013 17:16:01

Dobrý den,

omlouváme se, ale my jsme důvody vysvětlili hned na počátku a řekli jsme, že to trvat.

U akcií máme poznámku, že už patří jinému majiteli a tak není převod na někoho jiného možný. Chybí jen ta evidenční část.

Omlouvám se za komplikace, ale neustálé urgence nám to neulehčí. Musím jen opakovat totéž. Není v mých silách to nějak obejít a udělat jinak. Kolegové pracují na automatizaci změn.

Děkuji za pochopení.

pochvala

Michal Dokoupil, 07.06.2013 12:51:16

Obdivuji Vas, jak uplne bez emoci zvladate odpovidat na ty trapne otazky porad dokola..nejen tady ale i ruzne po internet (wt). lidska zavist a neprejicnost je otresna. hodne stesti

Re: pochvala

Honza Gál, 07.06.2013 14:36:47

Souhlasim a podepisuju v plném rozsahu.

Odpověd pro Jana Baráška

Jan Brabec, 07.06.2013 00:44:21

> Jan Barášek - Zajímalo by mě, proč pararelní PHP procesy se tak nechovají, jak píšete. Údajně mi může běžet 5 scriptů v jednu chvíli. Když si ale v jedné záložce otevřu něco náročného na čas (třeba jen obyčejný nekonečný cykl), tak do konce HTTP požadavku (nebo odmítnutí serverem) je pro VŠECHNY uživatele web nedostupný - a to jsem použil jen jeden proces z 5. :)

tohle konkretne muze byt problem napriklad zamykani session, kdy nasledujici proces ceka, az se session odemkne