Diskuze ke článku 'Staňte se naším fanouškem a získejte slevu 10%' - fórum

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Najdou se ještě fanoušci?
Sleva 10% za to stojí, ne? Já vím, že zatím nikdo neví ceny, ale 13.9. v 8:00 se je dozvíte a budete překvapeni. A takhle ještě můžete mít slevu 10%. Co si víc přát? Už klikejte na "To se mi líbí".
Re: Najdou se ještě fanoušci?
Pokud vím, tak jste kdysi inzerovali slevu pro fanoušky na FaceBooku, registrované uživatele e-mailového zpravodaje a možná ještě někoho, ne? Teď jsou to jenom fanoušci na FB?
Platí obojí, tj. fanoušci na FB mají slevu 10% a odběratelé e-mailových novinek také.
Dostal někdo z odběratelů e-mailových novinek slevový kupón?
Slevový kupón jsme zasílali v říjnových novinkách. V listopadových skutečně nebyl. V každém případě aktuální kupón je vždy k dispozici na naší stránce na Facebooku.
open source
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli bude váš webhosting připravenený na podporu open source řešení jako Drupal, Joomla či Wordpress. Teda pokud budete mít vůbec v nabídce webhosting pro menší až středně velké projekty.
Re: open source
Pravděpodobně narážíte na bezpečnostní omezení na webhostingu, podporu htaccess souborů apod. Předpokládáme, že vámi zmíněné ale i jiné aplikace nebudou mít na našem webhostingu problém. Určitě s tím budeme při přípravě technický parametrů hostingu počítat.
Jak se dostanu ke slevě?
když budu vaším fanouškem, jak pak dostanu slibovanou slevu?