Diskuze ke článku 'Dny otevřených dveří WEDOS 2011' - fórum

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Záznam z přednášek
Já se k vám bohužel nedostanu, ale tajně doufám, že budete pořizovat z přednášek záznam, který pak dáte na Internet. Snad to nebude poslední den otevřených dveří :-).
Re: Záznam z přednášek
Já se k vám přes podzimky bohužel také nedostanu :( Pokud se ale rozhodnete zveřejnit záznamy přednášek (alespoň pro zákazníky WEDOS), bylo by to skvělé!
Re: Hned bych jel
Dobrý den,
jede sem vlak, autobus a pravděpodobně pojede i někdo z Vašeho okolí. Potom ta cesta určitě vyjde zajímavěji.
K vidění toho bude skutečně neskutečně (to zní dobře :-) ) hodně. Bude to stát za to.
Re: Tričko
Dobrý den,
nějaká trička budou jako dárky pro návštěvníky seminářů a přednášek.
Uvidíme zda budou k dispozici i na prohlídkách.
My nyní musíme rozeslat asi 1500 triček našim zákazníkům za objednané služby. Tak věříme, že přijede hodně lidí přímo v tričku a uvidíme se tam v modré kombinaci všichni.
Když to je těžký ;o)
Máme 68 domén, 5 virtuálů ale, eu a hosting ani jeden => 0 triček ;o)
Ale jasný, držím Vám jako firmě palce i bez trika.
Přijeďte k nám. Budete nejen překvapen z toho co bude k vidění, ale třeba i to tričko (a nejen to) bude.
Chystáme určitě nějaké zajímavosti.
Bude to stát za to! A tričko Vám také slíbím :-)
Skvělý, přijedu!
Již před nějákou dobou jsem to po mailu navrhoval a jak vidím, bylo to vyslyšeno. Super, určitě se přijedu podívat na Wedos. Jinak, jak dlouho trvá ta prohlídka, ještě bych se docela rád podíval na zámek a možná i do ZOO... :-)
Re: Skvělý, přijedu!
Dobrý den,
prohlídka bude dlouhá tak, aby jste stihl jak zámek, tak zoo, tak i výlov rybníka Bezdrev.
Na prohlídky budou pořadníky, protože z bezpečnostního hlediska budeme muset řešit návštěvníky po menších skupinkách. Podle pořadníku tedy budete vědět přesně program.
Těšíme se na návštěvu.
Počkám si
Počkám si na seznam přednášek a vyberu si dle toho termín.
Každopádně kromě vybrané přednášky chci vidět, jak jsou naše virtuály pěkně usazené ;o) Abych odcházel pozitivně naladěn a věděl, že klientům nenabízím nějaký ten "server" pod stolem ;o)
Trvání akce
Dobrý večer, zajímalo by mne, zdali je pro každý den připrsven jiný program, tzn. zdali má cenu přespat v nějakém hotelu a druhý den přijetbdo Wedosu zas anebo se akce opakují a stačí tam být jeden den. Díky
Re: Trvání akce
Dobrý den,
na prohlídku a výstavy stačí jeden den, respektive část. Na přednášky a semináře 2 dny. Každý den bude něco jiného. Program máme, ale ještě dáváme dohromady vhodný čas pro jednotlivé přednášky.
Lepší bude přespat. Hotely budou zajištěné za zvýhodněných podmínek a priváty od stokorun za noc.
Re: Trvání akce
Dobrý den,
bude někdě i seznam hotelů/privátů/ubytování, kde doporučujete ubytování?