Diskuze ke článku 'Nabídka služeb' - fórum
Nový příspěvek
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
doména webcam
Dobrý den, je možné u vás hostovat web s doménou prvního řádu webcam? Mám takovou doménu registrovanou a hledám vhodný hosting.
Re: doména webcam
Dobrý den,
ano, hosting by měl jít objednat.
Jak na webové adresy?
Která kobyla chodí bosá?Vlastním-li Webovou stránku např.P%O,tak jakým způsobem vám mohu pomoci např.v reklamě?
Re: Jak na webové adresy?
Dobrý den, můžete se zapojit do provizního systému http://hosting.wedos.com/cs/affiliate.html
Už něco zveřejníte
Už se dozvíme nějaké ceny služeb? Už bych to chtěl vědět.
Mám dva servery jinde a chtěl bych je asi přestěhovat k vám.
Ceny služeb
Už se konečně dozvíme ceny služeb? Chodím sem na stránky jako trotl skoro každý den, fandím projektu, ale stejně když nedáte pořádné ceny, tak nemáte šanci uspět. Tak kdy ceny zveřejníte?
Re: Ceny služeb
Podla casoveho planu v hlavicke stranky je "zveřejnění nabídky služeb" naplanovane na zari, takze si myslim ze postaci ked tu ako trotl budes chodit az v zari ;) :D
Re: Ceny služeb
Tak září tu již je,ale ceny nikoliv.Lépe snad bylo napsat,že toto není ve vašich silách,totiž přesně stanovit a vykalkulovat ceny,obzvláště,když PANSTVO ve Vládě neustále mění zákony.Myslím,p.redaktore ze Slovenska,že by to bylo slušnější jednání,než se posmívat čtenáři,co myslíte?Na mě to alespoň takový dojem udělalo.A co myslíte Vy,vážení čtenáři,nebo se pletu?Přesto WEDOS fandím a přeji jim,co nejrychlejší START.Konkurence a možné pirátství je v naší ČR více než-li zdrávo.P.O.