Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Nabídka služeb' - fórum

13.07.2010
Představení nabídky služeb s předpokládanými termíny jejich spuštění - registrace domén, webhosting, virtuální servery, pronajaté servery, rackhosting.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

doména webcam

Ivo Heger, 09.12.2015 20:47:03

Dobrý den, je možné u vás hostovat web s doménou prvního řádu webcam? Mám takovou doménu registrovanou a hledám vhodný hosting.

Re: doména webcam

Josef Grill, WEDOS, 10.12.2015 07:13:34

Dobrý den,

ano, hosting by měl jít objednat.

Jak na webové adresy?

Ota Pacovský, 11.09.2015 08:25:51

Která kobyla chodí bosá?Vlastním-li Webovou stránku např.P%O,tak jakým způsobem vám mohu pomoci např.v reklamě?

Re: Jak na webové adresy?

Konstantin Dvorakovsky(WEDOS), 11.09.2015 09:06:07

Dobrý den, můžete se zapojit do provizního systému http://hosting.wedos.com/cs/affiliate.html

Už něco zveřejníte

Šimi, 14.08.2010 16:11:36

Už se dozvíme nějaké ceny služeb? Už bych to chtěl vědět.
Mám dva servery jinde a chtěl bych je asi přestěhovat k vám.

Ceny služeb

Bohouš, 30.07.2010 15:38:34

Už se konečně dozvíme ceny služeb? Chodím sem na stránky jako trotl skoro každý den, fandím projektu, ale stejně když nedáte pořádné ceny, tak nemáte šanci uspět. Tak kdy ceny zveřejníte?

Re: Ceny služeb

palio, 01.08.2010 22:37:17

Podla casoveho planu v hlavicke stranky je "zveřejnění nabídky služeb" naplanovane na zari, takze si myslim ze postaci ked tu ako trotl budes chodit az v zari ;) :D

Ota Pacovský, 11.09.2015 09:10:02

Tak září tu již je,ale ceny nikoliv.Lépe snad bylo napsat,že toto není ve vašich silách,totiž přesně stanovit a vykalkulovat ceny,obzvláště,když PANSTVO ve Vládě neustále mění zákony.Myslím,p.redaktore ze Slovenska,že by to bylo slušnější jednání,než se posmívat čtenáři,co myslíte?Na mě to alespoň takový dojem udělalo.A co myslíte Vy,vážení čtenáři,nebo se pletu?Přesto WEDOS fandím a přeji jim,co nejrychlejší START.Konkurence a možné pirátství je v naší ČR více než-li zdrávo.P.O.

Luděk Janča, Wedos, 11.09.2015 09:56:11

Dobrý den,

obávám se, že vůbec nerozumím vašemu příspěvku. Jaké ceny vám chybí ohledně služeb, které komentujete k tomuto článku z roku 2010?

Nebo se vám snad jedná o něco jiného?