Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Webmail - fórum

Kategorie: Služby / Webhosting

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

presun na novy email

Martin, 27.01.2016 00:33:09

Po prenosu e-mail schranky novy server se ztratily e-maily ve schrance, mohli byste mi je zase vratit? Dekuji

Re: presun na novy email

Konstantin Dvorakovsky(WEDOS), 27.01.2016 13:28:54

Dobrý den,

zašlete nám, prosím, váš požadavek znovu prostřednictvím kontaktního formuláře na následující stránce:

https://client.wedos.com/contact/cform.html

s tím, že se nejprve přihlaste do svého zákaznického účtu. Tím se nám autorizujete, tedy prokážete vaši totožnost.

Jedná se o bezpečnostní opatření, které zamezuje tomu, aby změny v jakýchkoliv údajích a datech požadovala cizí osoba, která k tomu oprávněna není.

Pokud se neprokážete (neautorizujete), mohou naši pracovníci vaše požadavky odmítnout.

Zároveň vás prosíme, abyste byli vždy, když s námi komunikujete přes kontaktní formulář či chat, přihlášeni. Výrazně to urychlí a zjednoduší vyřízení vašich dotazů a požadavků.

Děkujeme za pochopení

IE-11

Miroslav Smilek, 28.08.2015 09:51:04

Dobrý den. Na 2 různých PC s WIN7 a IE11 se mi nezobrazuje text zprávy. vidím hlavičku ale samotný text ne. Ani v náhledu, ani po dvojkliku na zprávu. V Chromu nebo Mozile na tom samém PC není problem s níčím (snad jenom s rychlostí načítání, jak aplikace tak zpráv)
Lze to vyřešit nějakým nastavením v IE ?

Děkuji SMilek M.

Re: IE-11

David Cigánek, WEDOS, 28.08.2015 13:53:04

Dobrý den,

napište prosím na naši podporu pomocí kontaktního formuláře nebo chatu:
https://client.wedos.com/contact/cform.html

Roundcube

Tomáš Hladký, 18.06.2015 20:57:56

Dobrý den,

používám pouze Vámi doporučovaný webmail Roundcube, a narazil jsem v něm na drobný problém, který ale snižuje uživatelský komfort při psaní e-mailů. Problém jsem zaregistroval na různých PC, mám tedy za to, že se jedná o problém na straně serveru. Jde o to, že se někdy při psaní e-mailu stane, že se kurzor přemístí na místo, kde se nachází kurzor myši, aniž bych na ni kliknul, a následně tedy nerušeně pokračuji v psaní např. uprostřed e-mailu místo na konci. Dokonce, když jsem se to chování pokoušel zkoumat, se mi podařilo nasimulovat situaci, kdy byl kurzor myši mimo oblast určenou pro psaní, a najednou nebylo možné psát vůbec (okno ztratilo focus), a musel jsem do něj znovu kliknout, abych mohl v psaní pokračovat. Je možné se na to z Vaší strany nějak podívat, nebo zkusit Roundcube upgradovat? Krom tohoto neduhu mi rozhraní vyhovuje.

Díky,

Tomáš

Re: Roundcube

David Cigánek, WEDOS, 19.06.2015 15:13:46

Dobrý den,

uváděné chování zcela jistě není způsobeno ze strany webmailového rozhraní. Situaci jsme prověřovali a ve webmailu není nic, co by nějakým způsobem upravovalo focus formulářových prvků dle umístění myši.

Spíše to bude způsobeno ze strany Vaší nebo Vašeho počítače, například nechtěným kliknutím na touchpadu myši notebooku.

Webmail

Marty, 20.07.2011 20:41:44

Dobrý den celkem uvažiji o vašich službách zatím mám více domén a hostingu u forpsi, i když nemají moc dobrý webmail, u vás mi to chybí úplně nebo jsem to nepostřehl. Plánujete tuto službu děkuji za info :) Marty

Re: Webmail

Petr Šťastný, WEDOS, 20.07.2011 21:22:32

Webmail samozřejmě je součástí našeho webhostingu, používáme IceWarp mailserver:

http://www.icewarp.cz/products/icewarp_clients/features/web_client/