Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

konkurence - fórum

Kategorie: Firma / Ekonomika

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

konkurence

kobelka, 25.04.2011 10:51:10

Koukám, že máte konkurenci http://best-hosting.cz/

Re: konkurence

Josef Grill, WEDOS, 25.04.2011 11:47:49

Dobrý den,

a myslíte si, že když dva dělají totéž, že je to vždy totéž?

Myslíte si, že když nás někdo do detailu (nejprve ostudně i včetně textů) okopíruje, že bude mít stejný úspěch?

Jak se asi zachová taková firma, která nemá žádné morální zásady a okopíruje konkurenci, k zákazníkovi? Myslíte si, že morálně také dobře?

Myslíte si, že když někdo na webu označuje jeden rack v kanceláři jako datacentrum, že je to totéž jako náš prostor pro 120 racků s profesionální vybavením a zázemín?

Myslíte si, že provoz bez motorgnerátoru (tak jak je to u konkurence) je vhodný pro profesionální služby? Stejně tak mít data bez automatického hašení...?

Myslíte si, že lži o green-it na webu jsou v pořádku (to že ve stejné továrně je fotovoltaická elektrárna neznamená že jsou z ní napájení servery)? Možná tak to porovná ČOI a dá jim pokutu :-) .

Je v pořádku, když konkurence lže o nějakých dotovaných serverech Fujitsu (mimochodem mají za celou svoji historii asi 3 servery namísto našich více než 70 za 7 měsíců)?

Podpora 8-16 je totéž co co náš nonstop provoz?

Je rozdíl v tom, když ve firmě pracují 2 nebo 3 lidé nebo 11?

Je Garance nejnižší ceny (kterou nabízíme) k ničemu?

Je Garance vrácení peněz (kterou nabízíme) k ničemu?

Je zálohovaná konektivita k ničemu (my máme 2 trasy a 3 dodavatele)?

Certifikace ISO je k ničemu (jsme první a jediný provozovatel s certifikací ISO)?

Nabídne zprostředkovatel lepší, rychlejší a levnější služby než přímý akreditovaný registrátor domén?

Je stejné, když jedna firma má blade včetně náhradního "šasí" (jako my) a druhá firma možná blade má, ale o záložním řešení se může nechat jen zdát?

Je totéž, když jedna firma má plně automatizované procesy a plnohodnotnou administraci a druhá jen ojedinělé fragmenty?

Je totéž, když jedna firma má lidi, kteří mají zkušenosti přes 13 let v oboru (my) a druhá pár týdnů?

Má v podstatě smysl pokračovat?

Pokud více než 1 odpověď uvedete jako ANO, tak jste asi přímo od nich :-) .
Nás samozřejmě těší, že nás někdo doslovně kopíruje (na počátku to bylo doslova "doslovně"), protože je vidět, že to děláme správně.
Navíc poslední měsíce rosteme nejrychleji v ČR (v absolutních číslech) a to je také důkaz, že námi zvolená cesta je správná.

Vůbec bych to s námi nesrovnával... To srovnání nám dost křivdí.

zippy, 29.04.2011 15:34:39

Predpokladam, ze prispevek o konkurenci byl myslen s nadsazkou. Nebudte tak vztahovacni ;-)

Michal Šiman, 18.05.2011 10:31:51

Teda s vami bych se nechtel potkat na ulici :-) reknu "cau, jak je" a vy spustite pul hodinovy monolog.

Nicmene musim uznat ze to co delate delate dobre. Jen tak dal. A ten odkaz na zacatku, to opravdu neni konkurence, staci jediny prvni pohled na jejich prezentaci ...

Josef Grill, WEDOS, 18.05.2011 10:50:43

Dobrý den,

Máte pravdu :-)

My se však snažíme vše trpělivě vysvětlovat a nic nezatajovat. Vše je u nás veřejné. Nic netajíme.

Děkujeme za pochvalu.

Petr Hložek, 19.05.2011 19:29:45

Dobrý den,

buďte v klidu :-). K vám bych já osobně hledal těžko konkurenci. Za 100,- měsíčně u vás mám VPS, která mi zatím stačí (i když už jsem si musel zapnout swap do souboru :-)). Vše funguje, když jsem potřeboval poradit, vaše podpora byla excelentní. Kde jinde to dostanu? Moje "story": http://www.ok2cqr.com/?q=stranky-presunuty-na-novy-server

A co je hlavně super, informujete co se u vás děje, co používáte za technologie. Vidím vám pomalu až do kuchyně. Za 100 měsíčně? To si snad ani nezasloužím. Jen tak dál! Přeji ať se daří.

Petr

pavel kropitz, 22.05.2011 00:05:20

ou, trvale swapovat na vps? nepekne zatazite "zdielane" diskove pole ;). jedno z mala miest, kde je obtiazne rozumne nastavit zdielanie vykonu.

Petr Hložek, 22.05.2011 06:57:20

No těch 10MB ve swapu to diskové pole moc nezatíží ... .

Peter, 02.04.2013 14:18:38

To je fakt sila .... ze Vas huba neboli.

Nás samozřejmě těší, že nás někdo doslovně kopíruje (na počátku to bylo doslova "doslovně"), protože je vidět, že to děláme správně.

STE SI ISTy ?

Proč Wedos neustále krade články?

http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=6&topic=131017

A co sa tyka konektivity , tak nie tio tak davno co ste mali boli Vpsky polhodinu dole.

Tesim sa na Vasu odpoved o profesionalite a dufam, ze ju rozviniete , tak ako Vas rozsiahly komentar.

Josef Grill, WEDOS, 02.04.2013 14:40:55

Dobrý den,

děkujeme za příspěvek.

Co se týká článku a diskuze uvedené na webu jakpsatweb, tak tam je tato nepříjemná a nešťastná záležitost vysvětlena. Věřte mi, že nás to moc mrzelo a mrzí a děláme vše proto, aby se nic podobného neopakovalo.
Vše ostatní je v té diskuzi - mimochodem staré rok a půl (dáváme si mimořádně pozor).

Konektivita - děláme vše pro neustále zlepšování. Měli jsme nějaký problém před týdnem. Vše jsme uvedli v samostatném článku a během problému jsme jasně informovali o situaci a hned po skončení jsme napsali vyjádření. Všem jsme se omluvili a všem, kteří se ozvali, jsme dali měsíc služby zdarma.

Nikdy jsme nic nezapírali a nikdy jsme se k žádnému problému nepostavili zády, ale vždy čelem.