Dnes sleva 50% na webhosting NoLimit

Diskuze ke článku 'Soutěž o automobil Škoda Octavia' - fórum

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

sutaz

FAKAM, 27.03.2011 10:15:37

škoda, že súťaž je len nalákanie nových zákazníkov. Prečo všetky zľavy, súťaže(o auto napr) je len pre nových zákazníkov?

Re: sutaz

Patrik, 26.04.2011 22:03:39

Losování o auto bude pokud vim, ze všech objednávek čili i stálé zákazníci co si prodlouží nějakou službu. Akorát ty slevové kódy jsou jen pro nové.

Re: sutaz

dede, 12.05.2011 07:53:00

viz http://kb.wedos.com/forum/topic/174/kde-sou-vysledky-predchozi-souteze.html

za prodlouzeni zadne vyhry nedostanes

Proč závidět?

Robert Klíma, 16.03.2011 22:29:30

No vidíte, a já jim docela fandím.
Se službama jsem nadmíru spokojen a o ceně netřeba hovořit. A když bude mít někdo to štěstí, že k tomu všemu získá i takto příjemný bonus, určitě bude mít velkou radost.
A že bych mu pak měl závidět vyhraný auto? Proč? Prostě měl štěstí, nic víc, nic míň. Snad jen hodně šťastných kilometrů.
Vlastně jo, jedno výherci závidět budu. Radost, protože tý je v týhle zemi čím dál míň.
Wedosi, držím palce, přeju hodně spokojených zákazníků, minimálně jako jsem já, a nenechte se odradit od Vašich plánů a elánu. Pokračujte v dokazování, že to jde i jinak.
P.S.: Původně jsem si napsal do jména Mlsounkov.cz, ale aby mě někdo nenapadal za anonymitu, či za "análního speleologa", píšu pod plným a pravým jménem.

For Patrik

PATWIST, 16.03.2011 20:59:34

No teda totálnu pravdu si napísal Patrik :) Akurát potom môžme závidieť tomu kto to auto vyhrá a tak kto by závidel dennú výhru? :) presne tak

trochu počtu

Patrik, 16.03.2011 19:32:50

nová škoda octavia (základ) stojí zhruba 300 000,-

doba trvání soutěže je 9 měsíců... na jeden měsíc připadá 33 tisíc, na jeden den pak 1 100,-

beru v potaz, že máte denně zhruba 500 objednávek :)

šance, že člověk s jednou objednávkou vyhraje auto je 1:100 000

šance že člověk bude vylosován jednou za den je 1:500

Dle mně by bylo více potěšující, místo auta, losovat každý den o cenu v hodnotě tisíc korun, nebo třeba losovat 10 výherců (šance na výhru 1:50) a cena by mohla být 100Kč kredit na služby wedos :)

toď můj nápad, že by tento způsob potěšil tisíce lidí (výherců) než u auta pouze jednoho...

Re: trochu počtu

Josef Grill, WEDOS, 16.03.2011 19:46:06

Dobrý den,

my průběžně budeme mít doplňkové soutěže. Nyní se například každý den losují webhostingy. Příště zase něco jiného.
Tak to nebude jen tak jednotvárné a bude šance vyhrát častěji. Chceme potěšit více výherců, ale naší prioritou jsou kvalitní služby. Možná výhra je tedy jen něčím navíc a my chceme klienty potěšit zejména tím, že u nás vše bude fungovat a klienti budou spokojeni.

auto

fakam, 16.03.2011 19:27:23

a teraz budete otravovať celý rok že je súťaž o auto. Osobne ma súťaže nijako nenadchýnajú.

Re: auto

Josef Grill, WEDOS, 16.03.2011 19:36:33

Dobrý den,

my nikoho neotravujeme. Je to jen šance pro naše klienty získat něco navíc. U nás si mohou objednat služby a k tomu mají šanci něco vyhrát.
Pokud někoho soutěže nadchnout, tak samozřejmě může služby zakoupit a ve výhru nedoufat.
Upřímně řečeno - není mnoho míst, kde by jste mohl zakoupit kvalitní službu za poměrně příznivou cenu a ještě jako bonus mít možnost vyhrát hodnotnou cenu.

Roman Rak, 17.03.2011 09:22:40

Tak nesoutěž a nečti to. Já jsem spokojený. jejich služby kupuju kvůli kvalitě. Na webce sem je sledoval ještě když měl holý cihlový zdi a jejich komunikace je super. Dokonce když zrusíš objednávku tak ti popřejí hezký den. To sjem ještě nikde nezažil.

A to auto je prostě bonus. Jeden ze zákazníků ho dostane a bude mít radost. Pochybuju že se oběm objednávek zvedne o desítky procent ale milé to je.

Ladislav Janeček, 17.03.2011 18:38:46

No nevím jak vy ale já bych ho chtěl a výherci budu neskutečně závidět, říkejte si co chcete :).

Co by mě ale dostalo :D, kdyby ten automobil vyhrál jeden z mých zákazníků kterému jsem webhosting registroval a on si ho pak ze své velké aktivity nechal převést pod svůj účet. To by mě asi neskutečně nadchlo :)

Tom Podlesny, 24.03.2011 10:48:08

Tak to verim, ze tohle by byl teda gol... :-DDD