Diskuze ke článku 'Kariéra: Pracovník zákaznické podpory' - fórum

21.11.2011  |  diskuze (7)
Přijímáme další pracovníky na oddělení zákaznické podpory hostingových služeb - denní a noční směny, komunikace se zákazníky po telefonu a e-mailu, zodpovídání dotazů, řešení základních problémů.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

penize, penize hybou svetem..

Mr. D, 16.10.2010 00:23:17

Odpovidajici ohodnoceni? To tezko:D Hlavne, ze se tady vsude mluvi o levne pracovni sile z jihu...ikdyz, takove se muze zdat i 20-25 odpovidajici..

Re: penize, penize hybou svetem..

WEDOS Internet, a.s., 16.10.2010 07:38:13

Dobrý den,

ano, i o tomto je ten rozdíl v nákladech. Je jasné, že rozdíl v ČB a Praze je o desítkách procent.

Na podobné pozici nejsou ani v Praze žádné závratné platy (na pražské poměry), ale i tak díky tomu můžeme být levnější.

Víte co tvoří největší náklady? Elektřina, lidé a hardware. Všechno souvisí se vším. Když máme hardware za velmi přijatelné ceny (neříkám za ceny složených PC), který navíc má (ve srovnání s jiným HW) spotřebu elektřiny výrazně menší a nakonec přidáme levnější pracovní sílu..., tak ve výsledku jsme v kombinaci s vlastní budovou (a vlastním vybavením) na nákladech výrazně nižších. To jsou desítky procent rozdílu v každé položce... Navíc nejsme limitováni starými zákazníky, kvůli kterým musíme držet staré (dnes již neaktuální) ceny a celý projekt je postaven na "zelené louce", tj. nekomplikujeme si život se starými "kostlivci ze skříně". Snáze se automatizuje, snáze se to provozuje. Tím vším je to snazší.

Nepto, 23.01.2011 02:52:57

To vsetko dava zmysel, ale jedna vec mi nejde do hlavy - ked tak velmi chcete setrit elektrinu, ktora nie je lacna, preco sa stale v serverovni svieti? Chapem, ze je to kvoli kamere, ale proste tie svetla za rok spotrebuju vela energie.

Josef Grill, WEDOS, 23.01.2011 08:59:23

Dobrý den,
máte pravdu. Je to kvůli kameře a zároveň kvůli bezpečnosti.
Brzo tato světla předěláme na LED pásky a tak bude spotřeba minimální a obraz na kameře dostačující.

Někdo, 05.06.2011 16:41:29

Spíš by to chtělo detektor pohybu a když tam někdo vejde a bude tam něco dělat, tak se zapne světlo a kamera, ale pokud tam třeba týden nevkročí ani noha, tak se bude zobrazovat poslední snímek. Nebo to tak udělané máte a jen to tajíte...? :P

Josef Grill, WEDOS, 05.06.2011 18:58:21

Dobrý den,

něco takového chystáme. Máme tam umístěno již víc kamer a postupně je předěláme na podobný systém. Na základě detekce pohybu se zaktivuje hlavní světlo a kamera bude snímat.
V každém případě se tam chystáme dát LED pásky kvůli trvalému světlu, aby bylo vždy něco vidět. Z důvodu bezpečnosti.

Jakub Mertl, 11.08.2011 09:26:14

S těmi LED pásky souhlasím a nejenom to, dnes už je na úrovni i ostatní LED zboží jako žárovky, zářivky atd. Zkrátka vše co do moderní budově patří. Já mám rád nové technologie a nakoupil jsem za telku třeba tyto ledky (lepší cenu jsem nesehnal) http://www.topkonstrukt.cz/led-pasky.html . Jen tak na zkoušku. Poté jsem vyměnil celý byt a byt mě teď jede cca na 80W když zapnu všechno! No celkem paráda. Myslím, že když v datacentru budou svítit 2 žárovky, nebo pásek, tak ty náklady jsou "zanedbatelný" ta spotřeba je fakt někde jinde. Navíc webkamery mají pěkný EV rozsah, tak jak lze vidět i na aktuálním obrázku.

Důležité články

Webová kamera

Výběrová řízení

Diskuzní fórum

Facebook Twitter RSS