Diskuze ke článku 'Certifikace ISO 9001 a ISO 14001' - fórum
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
já to teda neocením
protože to znamená, že jste vyhodili spoustu peněz za něco co nepotřebujete a hůř, co je úplný nesmysl. Na vlastní kůži jsem pocítil auditora jedné z těchto norem a byl jsem zděšen. Auditora vůbec nezajímalo, jestli je firma schopna dodat opravdu kvalitní výrobek (má kvalifikované zaměstnance), ale to jestli tito zaměstnanci umí snižovat efektivitu produkce zvyšováním byrokracie.
Laicky řečeno: tyto certifikáty nezaručují, že dostanete kvalitní výrobek/službu, ale zaručují, že tento výrobek/služba bude důkladně a nákladně podložena nejrůznějšími dokumenty.
Re: já to teda neocením
Dobrý den,
děkujeme za příspěvek. Certifikace je náročný proces a význam je hned v prvním odstavci našeho článku:
Certifikace podle norem ISO je určitou zárukou toho, že v naší společnosti dodržujeme určitá pravidla (ať se jedná o zákony, tak i o interní normy a předpisy). Neměníme tedy naše postupy podle nálady a podle počasí, ale dodržujeme procesy, které zaručují pro naše klienty neměnnou kvaitu poskytovaných služeb. To by mělo zvýšit důvěru zákazníků v naše služby a naši společnost celkově.
Gratuluji
Gratuluji k dokončení certifikace. :-)
Jen tak dál, jste špica!
Co takhle certifikát bezpečnosti?
A co takhle bezpečnost?
Na kdy chystáte certifikaci ISO 27001:2006?
To tu myslím zajímá každého daleko více než EMSka.
Re: Co takhle certifikát bezpečnosti?
Dobrý den,
musíme krok za krokem. Nejde vše najednou nebo přeskočit určité kroky.
Nyní máme ještě mnoho plánů a kroků před sebou.
Ze znalosti podobných organizací jako je Vaše, by byla vhodnější certifikace Systému managementu bezpečnosti informací (ISMS) podle ISO/IEC 27001.
Dobrý den,
jak již bylo zmíněno výše. Krok za krokem. Vezměte si, že máme nabídku služeb 18 měsíců a rosteme přímo neuvěřitelně rychle. Proto další záležitosti okolo jdou pomaleji než bychom třeba chtěli.
Pro nás je důležité už jen to, že jsme udělali a obhájili ty první dvě certifikace.
Důležité články
Webová kamera
Výběrová řízení
- Zahraniční konektivita (22.07.2010)
- Distribuční transformátory 2x 630 kVA (23.02.2010)
- UPS (25.01.2010)
Diskuzní fórum
Copyright © WEDOS Internet, a.s., 2012